@ social media

14 maart 2014 No Comments

Aangezien ik merk dat jullie mijn persoonlijke updates altijd erg leuk vinden om te lezen, leek het me leuk om jullie meer mee te kunnen nemen in mijn dagelijks leven. Vandaar dat ik mijn social media accounts vandaag met jullie deel! Hier kun je mijn dagelijks leven volgen, waardoor ik zelf denk dat mijn blog wat persoonlijker word.

instagram

Instagram
Op instagram deel ik leuke gebeurtenissen, gewoon random selfies en leuke dingen die ik tegen kom. Het geeft je echt meer een beeld van hoe mijn leven er uitziet, door middel van foto’s wat ik het zelf erg leuk vind maken.

twitter

Twitter
Op mijn twitter komt dagelijks een update te staan wanneer ik een nieuw artikel online heb staan dus volg je me niet op bloglovin’ maar wil je wel weten wanneer er nieuwe artikelen online staan dan kun je me hier volgen. Ook tweet ik er over andere dingen, het is mijn persoonlijke twitter dus alles komt er voorbij.

youtube
Youtube
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste filmpjes? Dan kun je me volgen op youtube! Ik plaats soms al een paar dagen voor het filmpje op mijn blog komt het filmpje op youtube, omdat dit soms gewoon handiger is ivm de tijd die het uploaden kan kosten.

bloglovin
Bloglovin’
Wil je nou altijd weten wanneer er een artikel online komt? Dan kun je me volgen op bloglovin’. Dit is een hele handige site waar je al de blogs die je volgt overzichtelijk kunt bijhouden. Bij 25 volgers op dit account houdt ik een winactie!

facebook

Facebook
Op de facebook pagina van Ordinary Odd post ik soms wanneer er een artikel online is gekomen. Verder stel ik vragen aan jullie en geef ik leuke updates van dingen achter de schermen. Ook deel ik leuke dingen die ik tegenkom waarvan ik denk dat ze niet lang genoeg zijn voor een artikel met jullie.

Kortom allemaal leuke social media accounts waardoor je mijn leven nog beter kunt bijhouden! Ik vind het leuk om persoonlijkheid in mijn blog te hebben, dus het leek me leuk om deze met jullie te delen!

Houd jij van persoonlijkheid in een blog?

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×