Social Media Tag

7 mei 2015 4 Comments

social media tag Ik heb eindelijk weer eens een filmpje voor jullie! Ik heb alsmaar heel veel zin om te filmen, maar mis de inspiratie voor filmpjes. Ideeën zijn dus welkom! Vandaag doe ik de Social Media Tag. Ik hoop dat jullie hem leuk vinden! Veel kijkplezier!

Vergeet je niet te abboneren op mijn youtube kanaal

Klik hier voor de blog en hier voor het youtube kanaal van Versus A.

Klik hier voor mijn Instagram account.
Klik hier voor mijn Twitter account.
Klik hier voor de Facebook pagina van Ordinary Odd.

4 Comments

 • dresses and daisies 8 mei 2015 at 21:28

  Wat een leuk filmpje, je bent echt leuk om naar te luisteren. Ik kom zeker nog eens een kijkje terug nemen. 🙂

  Ps. Ik geef momenteel een box weg op mijn site. Zin om mee te doen?

  • Irina 8 mei 2015 at 21:29

   Dankjewel! Vind ik echt een groot compliment (=

 • Jennifer | JenniferZ 7 mei 2015 at 22:52

  Ik herken dit zo erg van dat je in je eentje geen outfit video kunt filmen, maar misschien kan je het aan een vriendin vragen om te helpen? Ben ik zelf ook van plan te doen 🙂 En ik had echt precies hetzelfde, eerst vond ik twitter ook echt mwah maarja toen raakte ik vanzelf verslaafd haha! Leuke video meid ^^ Ik heb geabonneerd en ik ga je zeker ook even volgen op bloglovin! 🙂

  • Irina 8 mei 2015 at 14:26

   Dankjewel! Ik wil inderdaad proberen om een keer met iemand samen te filmen, dat geeft vast ook veel mooiere effecten! Jammer genoeg heb ik tot nog toe telkens geen tijd op de tijden dat anderen kunnen en andersom, maar dat komt nog wel een keer.
   Eigenlijk zou ik met een blogger in de buurt moeten afspreken, zodat we elkaar kunnen helpen. Dan is het win-win!
   Dankjewel voor het abonneren en volgen!

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×