Sneeuwpop koekjes & update over Brownie // WEEKVLOG #50

Sneeuwpop koekjes & update over Brownie // WEEKVLOG #50

23 december 2019 No Comments

Afgelopen week was ik vooral druk met video’s filmen, maar daarnaast testte ik ook de Camomile cleansing butter van the Bodyshop, bakte ik hele leuke sneeuwpop koekjes met een vriendin en kwam de osteopaat langs voor Brownie. Eindelijk weer een update hoe het nu gaat met haar revalidatieproces dus! Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×