Smokey paarse look & nieuwe producten // SPELEN MET MAKE UP #4

Smokey paarse look & nieuwe producten // SPELEN MET MAKE UP #4

1 mei 2020 No Comments

Het is vandaag alweer tijd voor de vierde aflevering van mijn Spelen met make up serie! Ik besloot aan de slag te gaan met een van mijn favoriete oogschaduw palettes: het Game of Thrones palette van Urban Decay. Dit palette kwam vorig jaar uit als limited edition en kreeg ik voor mijn verjaardag. Ondanks het feit dat ik hem met veel liefde gebruik zijn er genoeg kleuren waar ik nog weinig mee heb gedaan: tijd om vandaag mee aan de slag te gaan dus! Daarnaast test ik een aantal nieuwe producten uit the Bodyshop Coconut Bronze lijn voor je uit. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

Ik heb producten uit deze video opgestuurd gekregen ter review

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×