Sleek Solstice Highlighter Palette

24 september 2016 12 Comments

Sleek Solstice Highlighter Palette

Ik had echt al ontzettend veel goede verhalen gehoord over het Sleek Solstice highligter palette, dus toen ik hem in Londen tegen kwam twijfelde ik geen moment: die moest met me mee. Vandaag is het tijd om hem aan je te laten zien: is hij echt zo mooi als iedereen beweert?

Sleek Solstice Highlighter Palette

Het palette heeft een nep gouden glanzende verpakking: prachtig, maar wel erg gevoelig voor vingerafdrukken. Hij sluit magnetisch en gaat heel erg soepel open in dicht.

In het palette vind je vier verschillende tinten highlighter en een kwastje. Zelf gebruik ik liever mijn eigen kwasten, maar het is wel handig voor onderweg. De highlighter links bovenaan is een creamy product, de rest van de highlighters zijn gewoon poeder.

Sleek Solstice Highlighter Palette

En dan de swatches: WAUW. Moet ik hier eigenlijk nog iets over zeggen? Wat een pigment, wat een glans! Van links naar rechts zie je de kleuren Ecliptic, Subsolar, Hemsphere en Equinox.

Sleek Solstice Highlighter Palette

Sleek Solstice Highlighter Palette

En dan hier de highlighter aangebracht op mijn gezicht. Ik bracht alle vier de tinten aan, zoals dit op de achterkant van de verpakking staat aangegeven.

 • Ecliptic op het wenkbrauwbot
 • Subsolar op de rug en het puntje van mijn neus
 • Hemisphere op mijn jukbeenderen
 • Equinox op mijn cupidoboog

Zoals duidelijk zichtbaar is op de foto’s hebben de kleuren allemaal ontzettend veel pigment, en je moet ze dan ook voorzichtig aanbrengen. Zelf ben ik het grootste fan van Hemisphere, en dat terwijl ik helemaal niet verwacht had gek te zijn op een paarse highlighter! Van Ecliptic ben ik het minste weg, maar dit komt door de textuur. Ik houd zelf niet zo van creamy highlighters. Verder is hij ontzettend mooi!

Ja, ik ben echt helemaal verliefd op dit highlighter palette, en denk dat ik hem er nog heel erg vaak bij ga pakken. Wat een budget topper is dit zeg!

Het Sleek Solstice highlighter palette kost €13,95

12 Comments

 • Mieke | Mieksmind 24 september 2016 at 16:53

  Echt heel erg mooi vooral de rechtse swatch! Like!

  • Irina 24 september 2016 at 21:06

   Ja echt prachtig!

 • kristina 24 september 2016 at 12:53

  jaaaa die is zooo mooi <3

  • Irina 24 september 2016 at 21:06

   Echt hoor! Ik werd verliefd toen ik hem bij jou had gezien, haha

 • Bente Oosterwold 24 september 2016 at 12:12

  Waaauw! Wat een mooi pallete!! <3

  • Irina 24 september 2016 at 21:06

   Ja het is echt een budget topper!

 • Melike 24 september 2016 at 11:04

  Het ziet er goed uit!

  • Irina 24 september 2016 at 21:07

   Ja hij is zooo mooi!

 • Natascha 24 september 2016 at 08:42

  Ik snap wel dat je hier verliefd op bent geworden, het is echt een prachtig palette!

  • Irina 24 september 2016 at 09:18

   Ja echt prachtig! Ik ga hem er nog heel vaak bijpakken ^^

 • Maaike 24 september 2016 at 08:11

  Ik heb onlangs Midas Touch gekocht: deze is veel koeler dan deze. Ik hou namelijk meer van koele highlighters bij mijzelf. Maar deze staat je echt super!

  • Irina 24 september 2016 at 09:18

   Ja volgens mij zijn de andere varianten ook echt prachtig! Dankjewel voor het complimentje <3

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×