Sleek Rosegold Blush

29 september 2016 16 Comments

Sleek Rosegold Blush

Toen ik in Londen de welbekende Sleek blush in Rosegold zag liggen wist ik het meteen: die ging met mij mee naar huis. Al tijden stond deze blush op mijn wishlist, maar elke keer was hij uitverkocht. Gelukkig dat deze op voorraad was, want anders had ik misschien de veel duurdere variant van NARS gekocht: Orgasm. Mijn portemonnee is in ieder geval blij, maar ben ik dat ook? Vandaag laat ik je deze gehypte blush zien.

Sleek Rosegold Blush
De verpakking van de blush is simpel mat zwart. In glanzend zwarte letters staat het merk erop en de soort product: blush. Zelf had ik de verpakking eerlijk gezegd groter verwacht, maar in het echt is het een redelijk klein doosje. Handig voor in je tas dus!

img_7134

De blush zelf is op het eerste gezicht aardig peachy, maar heeft ook zeker wel wat roze door zich geen. Één ding is zeker: hij bevat een heleboel glitters!

Sleek Rosegold Blush

En dan de swatch: snap je nu wat ik bedoel met de hoeveelheid glitters? Het pigment zit wel goed, dat is duidelijk. Voorzichtig zijn met aanbrengen is ook meteen duidelijk: anders ben je gelijk een discobal met al die glitters die in de poeder verwerkt zijn.

Sleek Rosegold Blush

En dan hier de blush op mijn gezicht. Ik heb hem aangebracht met mijn Real Techniques Blush Brush, die perfect is voor gepigmenteerde blushes zoals deze. Het effect is hierdoor niet gelijk te heftig, maar ook zeker niet al te subtiel. Ja, dit is echt een blush kleurtje voor mij.

De Sleek blushes kosten €6,49 per stuk

16 Comments

 • mieke | mieksmind 29 september 2016 at 20:16

  Hij is zo mooi, goed dat je die gekocht hebt bij mij staat die nog steeds op mijn wishlist! echt een mooie item

  • Irina 29 september 2016 at 20:23

   Ja ik ben er ook echt heel erg blij mee!

 • Joyce 29 september 2016 at 10:34

  Ik vind hem supermooi! Moet mijne ook weer vaker gaan gebruiken.

  • Irina 29 september 2016 at 15:42

   Ja hij is prachtig!

 • Brittany 29 september 2016 at 10:32

  Deze blush heb ik ook en ik vind hem ook echt prachtig!

  • Irina 29 september 2016 at 15:42

   Ja is die zeker! Ik ben benieuwd hoe vaak ik hem erbij ga pakken!

 • marleen@burgertrutjes 29 september 2016 at 10:32

  Ja ik heb hem ook gehad! Hij is prachtig!

  • Irina 29 september 2016 at 15:42

   Is die zeker!

 • kristina 29 september 2016 at 09:39

  Ik vind hem heel mooi, maar de glitters zijn te aanwezig voor mijn smaak hihi maar het staat je goed!

  • Irina 29 september 2016 at 15:43

   Ja ik ben ook benieuwd hoe vaak ik hem daadwerkelijk erbij ga pakken, haha.
   Dankjewel meis <3

 • Mariska 29 september 2016 at 09:37

  Sleek blushes zijn echt mooi he! En toch heb ik er nog geeneen. Vind dit ook een goede kleur 😀

  • Irina 29 september 2016 at 15:43

   Ik had er ook nog geen! Snel verandering in gebracht dus, haha

 • Mariëlle 29 september 2016 at 09:36

  Ik heb hem er gisteren weer bij gepakt, ik vind hem prachtig <3

  • Irina 29 september 2016 at 15:43

   Is hij ook!

 • Natascha 29 september 2016 at 09:05

  Wat is deze blush mooi zeg! Ik heb de duurdere variant van Nars maar als ik heel eerlijk ben zie ik weinig verschil 😉 deze is super mooi (en veel betaalbaarder!)

  • Irina 29 september 2016 at 09:10

   Ja ik was ontzettend blij toen ik deze tegen kwam! Anders had ik misschien ook de variant van NARS gekocht

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×