Sleek Matte Me – Shabby Chic

20 juni 2016 12 Comments

Sleek Matte Me - Shabby Chic

Na de wel bekende kleur Birthday Suit van de Sleek Matte Me lip creams al een tijdje in mijn bezit te hebben kon ik het niet laten om er nog één te bestellen. Na een heleboel swatches opgezocht te hebben besloot ik te gaan voor de kleur Chabby Chic: een kleur die totaal niet lijkt op de andere lipkleuren die ik in mijn stash heb.

Sleek Matte Me - Shabby Chic

De verpakking van de Sleek Matte Me lip creams is simpel maar stijlvol. Een vierkante flacon met een mat zwarte dop. De rest van de verpakking is doorzichtig waardoor je goed kunt zien om welke kleur het gaat. Ook de naam van de kleur staat op de onderkant van de flacon: wel zo makkelijk met het doorzoeken van je stash.

Sleek Matte Me - Shabby Chic

De kleur van de lip cream is het beste te beschrijven als een matte koele roze tint met een vleugje paars er doorheen. Juist dat paarse vleugje dat door de lipkleur heen zit vond ik hem ontzettend tof maken: zo een kleur had ik nog niet in mijn stash!

Sleek Matte Me - Shabby Chic

De lip cream brengt fijn aan, droogt snel en dekt in één laagje. Wel blijft de lip cream de eerste paar uur een beetje plakken: iets waar ik zelf even aan moest wennen, maar wanneer je dit eenmaal hebt gedaan merk je er niks meer van.

Sleek Matte Me - Shabby Chic

Zelf heb ik een warme ondertoon, en daarom wist ik niet zeker of deze kleur me zou gaan staan. Ik moet zeggen dat ik het ook geen ‘WAUW-effect’ vind geven, wat ik bij sommige warme tinten wel heb. Toch vind ik de kleur niet misstaan en wanneer je het goed combineert met de rest van je makeup dan kan ik hem zeker wel hebben.

De lip kleur blijft heel erg lang zitten en ook een maaltijd overleeft hij met gemak. De enige plek waar hij begint te slijten is aan de binnenkant: logisch want daar gaan je lippen het meest over elkaar. Wel merk ik dat hij daar een beetje gaat brokkelen wanneer hij slijt: dit voel je niet maar zie je wel als je goed kijkt.

Al met al ben ik ontzettend blij met mijn nieuwe aanwinst! Een unieke kleur, die ik nog niet in mijn stash had liggen en hij blijft ook nog eens zo goed zitten: zeker een aanrader!

De Sleek Matte Me lip cream in Chabby Chic kost €7,49

12 Comments

 • Joyce 20 juni 2016 at 20:24

  Wauw, wat een mooie kleur! Hij staat je ook super! Ik heb er ook 2 van Sleek, 1 is totaal niet fijn. Maar die andere is super! Denk dat ik deze ook op mijn wishlist ga zetten <3

  • Irina 20 juni 2016 at 21:30

   Ik hoor inderdaad verschillende verhalen! Ook over deze kleur zijn de meningen verschillend: maar ik vind hem top!

 • Hilde 20 juni 2016 at 19:42

  De 2 kleuren die je noemt zijn ook exact de kleuren die ik van de Sleek Matte Me heb…haha. Staat je mooi hoor!

  • Irina 20 juni 2016 at 21:30

   Haha grappig om te zien! Ik wil er denk ik nog wel een paar.. hihi

 • Lisa 20 juni 2016 at 13:41

  Hele mooie kleur staat je goed!

 • Rachel Kromdijk 20 juni 2016 at 10:43

  wauw wat een mooi kleurtje hij staat je super!

  • Irina 20 juni 2016 at 21:30

   Dankjewel meis!

 • Irma 20 juni 2016 at 09:42

  Ik vind ‘m mooi, staat je goed!

 • kristina 20 juni 2016 at 09:28

  deze heb ik ook! maar ik ben helaas erg ontevreden erover 🙁

  • Irina 20 juni 2016 at 21:31

   Ja ik las inderdaad ook jouw review, alleen ik vond de kleur te tof om hem niet te proberen, haha.
   Toch gek dat de meningen zo verschillen.

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×