Beauty

Sleek Matte Me lip cream – Birthday Suit

Sleek Matte Me lip cream - Birthday Suit

Afgelopen week besloot ik weer eens wat make-up te bestellen om voor jullie te testen. Toen ik zag dat de Sleek Matte Me lip cream in de kleur Birthday Suit op voorraad was twijfelde ik geen moment: die moest ik hebben. Deze kleur is ontzettend populair en dat kan ik zeker begrijpen; het is een prachtige everyday kleur.

Sleek Matte Me lip cream - Birthday Suit

De verpakking van de lip cream is simpel maar strak. De dop van de flacon is mat zwart, met het Sleek logo erop. Dat de dop mat is vind ik heel erg toepasselijk aangezien de lip cream zelf dat ook is.

De applicator is redelijk plat, wat ik zelf niet had verwacht. Het werkt in principe prima en je kunt er nauwkeurig mee werken. Zelf moet ik er even aan wennen, maar dat is meer omdat ik dit soort applicator niet gewend ben. Ik ben meer van de lipsticks.

Sleek Matte Me lip cream - Birthday Suit

De kleur is prachtig: licht roze/bruin. Een hele mooie nude kleur die denk ik heel erg veel mensen kunnen hebben. Zelf vind ik het een perfecte kleur voor iedere dag.

Sleek Matte Me lip cream - Birthday Suit

Wanneer je de lip cream aanbrengt is hij nog glanzend, maar zoals je ziet droogt hij mat op. De kleur ligt heel erg dicht bij mijn natuurlijke lipkleur, dus ik gebruik 2 laagjes om hem echt mooi dekkend te maken.

Sleek Matte Me lip cream - Birthday Suit

Ik vind hem echt ontzettend mooi! Zeker een kleur die ik vaker uit de kast ga pakken. Hij voelt ook helemaal niet vervelend aan op de lippen, ondanks dat hij mat is. Daarnaast blijft hij aardig goed zitten: een maaltijd overleefd hij goed. Zelf at ik redelijk vet (burger king, oeps..) en toch bleef de lip cream goed zitten.

Zeker een aanrader dus! Ik ga binnenkort kijken of er nog meer mooie kleurtjes zijn van deze Sleek Matte Me lip creams want deze bevalt me heel erg goed!

Sleek Matte Me lip cream in Birthday Suit kost €6,99

You Might Also Like

vorig artikel
volgend artikel

4 Comment

 1. Reply
  Daisy Lauffer
  21 maart 2016 at 19:24

  Heel mooi kleurtje! Staat je ook goed. Ik heb hem zelf ook gehad, maar om de een of andere manier vond ik hem toch iets te bruin bij mijn huid! Desondanks vind ik Sleek wel echt een geweldig merk. πŸ™‚

 2. Reply
  Dalinka
  21 maart 2016 at 17:38

  Wat een mooi kleurtje! Ik ben heel tevreden over de lipsticks van Sleek, maar misschien dat ik de volgende keer eens hiernaar ga kijken.
  Dalinka onlangs geplaatst…Geen Happy Week + reminder winactieMy Profile

 3. Reply
  Mariska
  21 maart 2016 at 10:59

  Dit is zo’n ontzettend mooie kleur! Staat je goed, misschien haal ik m ook wel πŸ˜€
  Mariska onlangs geplaatst…Freedom Makeup London | Mega reviewMy Profile

 4. Reply
  Sanne
  21 maart 2016 at 08:11

  Lijkt me zo’n goed product dat ik ook graag zou willen testen! Echt een heel erg mooie kleur (;

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.