Sleek: Garden of Eden palette

20 februari 2014 1 Comment

DSCF8824

Ik draag eigenlijk niet zo vaak oogschaduw, maar toen ik dit limited edition palette van Sleek tegen kwam kon ik het niet laten en bestelde hem, Sleek Garden of Eden is een prachtig palette, bestaande uit glitter- en matte oogschaduws. Allemaal met een groene, bruine, of paarse kleur. Dit zijn precies kleuren die mooi staan bij mijn bruine ogen, dus een perfect palette voor mij!

DSCF8818 DSCF8819

Het palette zit in de standaard verpakking van Sleek. Voor mij is dit het eerste palette dat ik van dit merk heb, maar ik heb veel goede verhalen gehoord dus ik ben erg benieuwd! Ik vind de verpakking er wel heel erg mooi uit zien. Het doosje er omheen geeft toch het gevoel van een luxe product, en het matte doosje doet ook chique ogen.

DSCF8821

Dit zijn de kleuren die in het palette zitten. Allemaal mooie natuurlijke kleuren, die zoals ik al zei erg mooi staan bij bruine ogen. Ook bij andere oogkleuren staat het mooi, maar voor mijn bruine ogen vond ik dit zeker de perfecte combinatie van kleuren.

Gates of Eden     Een mooie bruin/goude kleur met glitters.
Eve’s Kiss     Een licht roze kleur die tegen paars aan neigt. Ook deze heeft subtiele glitters.
Paradise On Earth     Een mooie paarse kleur met veel glitters.
Python     De donkerste paarse kleur uit het palette. Ook deze bevat aardig wat glitters.
Forbidden     Een prachtige paarse kleur met subtiele gouden glitters.
Flora     Een matte donker paarse kleur die een beetje naar cranberry neigt.

Entwined     Een bruine kleur met subtiele gouden glitters.
Adam’s Apple     Een matte licht groene kleur. Appeltjesgroen, haha.
Fig     Een mooie vijgen groene kleur met heel veel glitters.
Evergreen     Een prachtige felle groene kleur met heel veel glitters.
Fauna     Een mosgroene kleur met heel veel glitters.
Tree of Life     De 3e en laatste matte kleur uit het pallete. Heel erg donker groen.

Ik vind de namen van de oogschaduws echt heel erg leuk bedacht, en moest om sommige ook wel echt grinniken. Je waant je gelijk in een mooie bosrijke omgeving. Heerlijk in het hoge gras, met de vogels om je heen. Hmmm.. Ik droom even weg.

DSCF8829~ Gates of Eden ~ Eve’s Kiss ~ Paradise on Earth ~ Python ~ Forbidden ~ Flora ~

DSCF8834~ Entwined ~ Adam’s Apple ~ Fig ~ Evergreen ~ Fauna ~ Tree of Life ~

Zoals je kunt zien is de pigmentatie van de oogschaduws niet heel erg goed, maar ook niet heel erg slecht. De matte kleuren zijn minder goed gepigmenteerd dan de kleuren met glitters, maar matte oogschaduws zijn vaker minder goed gepigmenteerd. Wel moet ik zeggen de oogschaduws korrelig zijn, dus wanneer je ermee gaat werken kun je rekenen op fall out.

DSCF8823

Ik ben al met al best tevreden met dit palette! Ik ga er eens lekker mee uitproberen, en misschien dat als het lukt (en jullie het willen zien!) ik nog wel een keer een look ermee laat zien. Het is in ieder geval een prima palette, zeker voor mensen met bruine ogen!

Dit palette kost €9,99  

Gebruik jij vaak oogschaduw?

1 Comment

 • Real Techniques starter set | 22 februari 2014 at 08:46

  […] met de Barry M nagellak en het Sleek Garden of Eden palette kocht ik ook een aantal make up kwasten. Ik ben echt gek op de kwasten van Real Techniques en […]

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×