Slecht nieuws, pakketjes unboxen & kerstshow // WEEKVLOG #91

Slecht nieuws, pakketjes unboxen & kerstshow // WEEKVLOG #91

16 november 2020 No Comments

Na een week te hebben overgeslagen is het vandaag weer tijd voor een nieuwe weekvlog. Ik vertel je het slechte nieuws waardoor ik besloot even pauze te nemen van het vloggen, ga samen met mijn moeder naar een kerstshow en ga weer een aantal nieuwe pakketjes unboxen op camera. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn blog over body positivity, mental health, fashion, lifestyle en beauty, afgewisseld met travel en interieur. Hier vind je wekelijks meerdere artikelen en video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

×