Slecht nieuws over onze kittens // WEEKVLOG #114

Slecht nieuws over onze kittens // WEEKVLOG #114

17 mei 2021 No Comments

Het is weer maandag en dus ook weer tijd voor een nieuwe weekvlog. Deze week kregen we helaas slecht nieuws over onze kittens die we eind juni zouden gaan halen, waar ik behoorlijk van baal. Gelukkig is er ook goed nieuws, ben ik druk bezig met mijn werk en laat jullie een aantal leuke pakketjes zien. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×