Slecht nieuws: opnieuw afscheid nemen

Slecht nieuws: opnieuw afscheid nemen

15 maart 2021 No Comments

Vandaag helaas geen gezellige nieuwe weekvlog, aangezien mijn hoofd de afgelopen tijd niet heeft gestaan op het filmen van een nieuwe video. Vorige week kregen we namelijk slecht nieuws te horen, en daar wil ik jullie vandaag meer over vertellen. Het is namelijk opnieuw tijd om afscheid te nemenL hoe naar dit ook is.

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×