Lifestyle, Persoonlijk, Video

Skincare routine, naar Mamma Mia & shooten // WEEKVLOG #49

Skincare routine, naar Mamma Mia & shooten // WEEKVLOG #49

YAY! Het is maandag wat betekent dat het weer tijd is voor een nieuwe weekvlog! Afgelopen week ontving ik nieuwe producten en gooide daarmee mijn skincare routine om, pakte ik mijn kerst cadeautjes in en schreef de kerstkaarten, ging samen met mama naar Mamma Mia de musical en had een gezellig ochtendje shooten met Kimberly in Leiden. Kortom: een leuke en gezellige week. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

You Might Also Like

vorig artikel
volgend artikel

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.