Skincare routine, naar Mamma Mia & shooten // WEEKVLOG #49

Skincare routine, naar Mamma Mia & shooten // WEEKVLOG #49

16 december 2019 No Comments

YAY! Het is maandag wat betekent dat het weer tijd is voor een nieuwe weekvlog! Afgelopen week ontving ik nieuwe producten en gooide daarmee mijn skincare routine om, pakte ik mijn kerst cadeautjes in en schreef de kerstkaarten, ging samen met mama naar Mamma Mia de musical en had een gezellig ochtendje shooten met Kimberly in Leiden. Kortom: een leuke en gezellige week. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×