Sinterklaas TAG & Kruidnoten bakken

22 november 2015 No Comments

Naamloos

Aangezien Sinterklaas vorige week weer is aangekomen in ons koude kikkerlandje, leek het me wel leuk om speciaal voor Sinterklaas een video te maken. Uiteindelijk besloot ik om de Sinterklaas TAG in te vullen; maar alleen dat vond ik wat saai en daarom besloot ik ook meteen kruidnoten te bakken!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn youtube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×