Sinterklaas snoep proeven met Ellenismyname

Sinterklaas snoep proeven met Ellenismyname

1 december 2019 1 Comment

Yay! De decembermaand is begonnen en net als vorig jaar betekent dit weer lekker veel extra video’s op mijn YouTube kanaal! Vandaag trappen we af met een hele gezellige Sinterklaas video. Ik ga namelijk samen met Ellen van het YouTube kanaal Ellenismyname allerlei Sinterklaas snoep proeven! We hebben snoepgoed van Van Delft Pepernoten, Digros, Lidl, Action en HEMA: veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

1 Comment

 • Suzanne 2 december 2019 at 13:26

  Wat heerlijk al dat snoepgoed!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×