Sinterklaas cadeautjes 2013

18 december 2013 4 Comments

DSCF8678

Dit jaar vierden wij Sinterklaas nogal laat. Afgelopen zondag vierde ik het met mijn ouders en vriend en het was ontzettend gezellig. Leuke surprises en gedichten, en ik ben weer verwent met ontzettend leuke cadeautjes. Dit jaar besloten mijn ouders me alvast een aantal spullen te geven voor mijn uitzet. Ik heb dus alvast een aantal dingen gekregen voor als ik volgend jaar op kamers ga! Vandaag deel ik met jullie wat ik heb gekregen.

Als eerste de foto hierboven. Deze twee mokken vind ik echt geweldig en had ik ook gevraagd. Zijn ze niet ontzettend schattig? Ik vind ze echt heel erg leuk, en ze zijn ook aardig groot. Ik heb in totaal 6 mokken gekregen, per motief 3 paar. Ook krijg ik nog een stel borden die ik had gevraagd, maar deze komen pas later binnen. Ik weet dat deze van de H&M home komen, dus als je ze ook wilt kun je daar gaan kijken.

Tussen de twee mokken in staat een bestekhouder. Aangezien ik straks waarschijnlijk geen heel grote kamer zal hebben en dus ook niet al te veel ruimte heb, is dit onwijs handig. Deze kun je gewoon zo op het aanrecht zetten en zo kun je snel bij al je bestek. Deze kwam van de IKEA.

DSCF8679

Deze twee paar oorbellen vond ik ontzettend leuk. Vooral de ringen die je links ziet. Meestal draag ik liever goud dan zilver, maar deze vind ik stiekem toch wel heel erg leuk. Ook de oorbellen rechts vind ik heel erg leuk, de steentjes hebben precies de kleur die ik zelf vaak draag. Aan de verpakking te zien komen ze van de HEMA!

DSCF8684

Natuurlijk hoort er snoepgoed bij Sinterklaas! En ik heb dan ook aardig wat gekregen. Als eerste zie je chocotoffees, heerlijk zijn die! Die en droptoffees zijn echt gewoon mijn guilty pleasure. Verder kreeg ik een chocoladeletter T, aangezien de HEMA (waarvan ik de chocoladeletters het lekkerst vind) geen I had. Ik vind deze groene versie, melkchocolade met nootjes echt heerlijk. Verder zie je nog chocoloadegeld liggen, altijd lekker. En als laatste kaneelstokken! Ontzettend leuk, want deze heb ik echt al tijden niet meer op en ze zijn toch wel ontzettend lekker!

DSCF8685

Nog een paar leuke dingetjes voor in mijn nieuwe huisje. Dit zijn meer wat geintjes. Leuke cupcake vormpjes, van de IKEA. Een cakevorm in de vorm van een paard. Echt ontzettend leuk! En als laatste (waar ik stiekem toch wel heel erg blij mee ben) koekjesvormpjes in de vorm van allerlei soorten snorren. Deze had ik mijn vriend gegeven als tip om aan mij te geven en toen ik ze uitpakte werd ik gelijk ontzettend vrolijk. Zo ontzettend leuk! Ik ga ze denk ik vaak gebruiken.

DSCF8691

Natuurlijk kan bestek niet missen als ik op mezelf ga wonen. Mijn ouders hebben dit setje voor mij gekocht bij de IKEA. Zo kan ik mijn bestekhouder tenminste vullen, haha. Verder heb ik ook nog een kookboek gekregen van de Digros. Ik heb er al wat in zitten bladeren en er staan echt ontzettend leuke recepten in. Ik denk dat ik de komende tijd nog aardig wat kookboeken ga kopen, aangezien ik het gewoon zo ontzettend leuk vind!

DSCF8696

Deze paardrijbroek kreeg ik van mijn moeder. Hij komt op precies het goede moment, want mijn oude broek begint steeds verder te slijten. Nu kan ik tenminste afwisselen en op die manier gaan mijn broeken langer mee. Altijd handig!

jurk

Als laatste (maar zeker niet minst leuke), kreeg ik deze sieradenjurk. Je kunt deze ophangen aan een kledinghanger en kunt vervolgens aan de ene kant al je armbanden, ringen en knopjes kwijt. Aan de andere kant kun je al je kettingen ophangen. Ik ben zelf altijd opzoek naar leuke manieren om mijn sieraden op te bergen dus ik vind dit ontzettend leuk!

En dat waren alweer mijn cadeautjes voor Sinterklaas dit jaar! Een beetje laat, maar beter laat dan nooit! Ik vond het hartstikke gezellig en ben ontzettend blij met mijn cadeaus!

Hebben jullie leuke cadeaus gekregen voor Sinterklaas?

4 Comments

 • Variatie op zandkoekjes | 18 februari 2014 at 08:00

  […] maken, en ik besloot dit gewoon te doen. Ik heb eindelijk mijn snorren vormpjes gebruikt die ik voor Sinterklaas had gekregen. Ik besloot een variatie te maken op […]

 • Het Ultieme Studenten Kookboek | 5 februari 2014 at 07:20

  […] voor in mijn interieur, maar natuurlijk kon een goed kookboek ook niet missen! Ik  had natuurlijk al een kookboek gehad, maar hierin stonden alleen gerechten voor meerdere personen. Dit boek is perfect voor als je snel, […]

 • Me 5 januari 2014 at 13:40

  Leuke dingen,
  Ga zo door met je blog!

  • Irina 5 januari 2014 at 14:20

   Dankjewel! Ik vind het ook heel erg leuk om te doen (=

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×