SIMS 4 // Random genetics challenge – katten editie

3 december 2017 No Comments

Al sinds ik besloot om Sims 4 video’s te gaan maken stond de random genetics challenge op mijn lijstje om te filmen. Sinds de komst van de honden en katten uitbereiding wilde ik het nog liever doen: met zowel honden als katten. Deze maand met veel video’s leek me dan ook het perfecte moment om de katten versie voor jullie te filmen! Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×