SIMS 4 // Random genetics challenge – katten editie

3 december 2017 No Comments

Al sinds ik besloot om Sims 4 video’s te gaan maken stond de random genetics challenge op mijn lijstje om te filmen. Sinds de komst van de honden en katten uitbereiding wilde ik het nog liever doen: met zowel honden als katten. Deze maand met veel video’s leek me dan ook het perfecte moment om de katten versie voor jullie te filmen! Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn blog over body positivity, mental health, fashion, lifestyle en beauty, afgewisseld met travel en interieur. Hier vind je wekelijks meerdere artikelen en video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

×