Sims 4 Challenge met Make Me Blush + WINACTIE (GESLOTEN): Win de Sims 4

27 augustus 2017 2 Comments

Afgelopen maandag maakte ik een halve wereldreis om naar Daniëlle van het kanaal Make Me Blush te komen. Eenmaal bij haar aangekomen filmden we twee video’s voor jullie: één voor haar kanaal en één voor dat van mij. Ik verklapte gisteren al dat ik vandaag zou beginnen met een Sims 4 serie op mijn kanaal en die trap ik dus samen met Daniëlle af met een Sims 4 Challenge! We maken allerlei YouTubers na in de Sims 4 en de ander moet raden wie het is. Raad je ook mee? Ow, en vergeet niet mee te doen aan de winactie om zelf ook kans te maken op de Sims 4!


Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

Vergeet niet om ook een kijkje te nemen op de blog en het YouTube kanaal van Daniëlle. We namen voor haar kanaal een gezellige make-up en klets-video op die heel erg leuk geworden is! Vergeet je je niet meteen op haar kanaal te abonneren?

WINACTIE: Win de Sims 4

Sims 4 Challenge met Make Me Blush + WINACTIE: Win de Sims 4

En dan natuurlijk het winactie gedeelte: zoals beloofd houd ik deze week een winactieweek en hoe kon ik de Sims 4 serie op mijn kanaal nu beter beginnen dan met een winactie van het spel zelf? Je kunt dan ook het originele basis-spel winnen dat zowel draait op Mac als op Windows.

Wat moet je doen om kans te maken?

 • Abonneer je op mijn YouTube kanaal en laat een like achter op de Sims 4 Challenge met Daniëlle.
 • Laat in de reacties onder de video (OP YOUTUBE) weten wat jij wilt dat ik ga doen met mijn Sims in mijn nieuwe Sims 4 serie. (Denk aan een gezinsleven, een vampier worden, etc.)
 • Laat in diezelfde reactie weten dat jij mee doet aan de winactie en waar ik jou zou kunnen bereiken wanneer je de winactie zou winnen.
 • EXTRA KANS: Mocht je heel erg graag willen winnen, dan kun je extra kans maken door mij te volgen op Instagram, Twitter en/of Facebook. Ieder kanaal dat je extra volgt zorgt voor +1 kans tijdens de winactie.

De winactie sluit na twee weken (zondag 10 september om 00:00 uur) en hierna wordt de winnaar gekozen via een random comment picker. De winnaar krijgt hierna zo snel mogelijk een persoonlijk berichtje, dus mij berichtjes sturen of de winnaar al bekend is heeft geen nut. Veel succes!

2 Comments

 • Lieke van Veen 31 augustus 2017 at 16:51

  Ik heb er helaas geen een geraden.
  Ik zou graag in een video willen zien hoe jij een huis maakt.
  Ik doe graag mee met deze winactie en ik volg je op youtube (liekeee24), instagram(liekevv24), twitter (_liekeee) en facebook (lieke van veen)

 • chucky1012 28 augustus 2017 at 13:41

  Leuk en dit sla ik over.
  Veel succes allemaal….

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×