Sim zet zichzelf in brand!? // Sims 4 #1

3 september 2017 No Comments

Zoals beloofd begin ik deze week met een Sims 4 serie op mijn YouTube kanaal! Ik ga proberen zo vaak mogelijk op zondagen deze Sims 4 video’s te uploaden dus ik hoop dat jullie daar enthousiast over zijn! Laat me ook vooral weten wat jullie graag willen zien in deze serie dat ik ga doen! Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×