Shoppen, tour LUSH Oxford Street (OMG) & shoplog // LONDEN VLOG #3

Shoppen, tour LUSH Oxford Street (OMG) & shoplog // LONDEN VLOG #3

20 september 2022 No Comments

Vandaag is het alweer tijd voor de derde en ook gelijk laatste vlog van mijn solo trip naar Londen. Ik besluit deze laatste dag te gebruiken om te gaan shoppen rondom Oxford Street en Regent Street, gezien er veel regen verwacht wordt. Daarnaast krijg ik de mega toffe mogelijkheid om een tour te krijgen bij LUSH Oxford Street (OMG!) en laat ik je eenmaal thuis zien wat ik allemaal kocht. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

Deze video bevat een gekregen tour + goodiebag van LUSH

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×