Shoppen in Utrecht met Elise + (pashokjes) shoplog // VLOG #29

23 november 2022 No Comments

Het is vandaag tijd voor weer een nieuwe vlog! Ik neem je mee tijdens een gezellig dagjes hoppen in Utrecht, samen met Elise. We doen een kleine pashokjes shoplog, gaan los op alle kerstcollecties en ik laat je achteraf thuis zien wat ik kocht. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×