Shoppen, Agios Sostis & Schildpaddentour // VAKANTIEVLOG #7

20 augustus 2017 1 Comment

De allerlaatst vakantievlog van dit jaar is een feit: nummer zeven alweer. In deze vlog neem ik jullie mee shoppen in Laganas, naar het beroemde Cameo Island bij Agios Sostis en gaan wij op een hele leuke tour in de beschermde baai in het zuiden van Zakynthos. Tijdens deze tour spotten we Caretta Caretta zeeschildpadden, gaan zwemmen en ontdekken het schattige Marathonissi eiland waar de schildpadden hun eieren leggen. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

1 Comment

 • ria 20 augustus 2017 at 13:01

  Leuk blog, volgens mij was het geslaagde vakantie. Leuk om op terug te kijken !

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×