Shoplog met o.a. New Yorker, Asos & H&M

Shoplog met o.a. New Yorker, Asos & H&M

30 augustus 2019 No Comments

De afgelopen tijd kocht ik aardig wat items bij verschillende winkels, maar elke keer was het niet genoeg voor een volledige shoplog. Vandaag heb ik dan ook een collective shoplog voor jullie met items van Bol.com, H&M, Hunkemöller, Zara en de New Yorker. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×