Beauty, Fashion, Video

Shoplog met o.a. Forever 21 & New Yorker

shoplog f21 + ny

Vandaag heb ik weer een shoplog voor jullie waarin ik heb geshopt bij o.a. twee van mijn favoriete winkels: de Forever 21 en de New Yorker. Verder heb ik ook nog wat gekocht bij Mi Sueño, HEMA, Big Bazar en een heleboel nagellak bij de Kruidvat. Ik heb besloten om de shoplog dit keer in video vorm te maken, dus laat vooral weten of je dit leuker vind om te zien!

Ketting     Sieradenkistje.nl
Jasje     Forever 21

Het is een aardig lang filmpje geworden, maar hopelijk vinden jullie dat juist leuk! Hieronder heb ik nog een aantal detailfoto’s voor jullie van de nagellak, de ringen en nog een riem die ik was vergeten te laten zien in het filmpje!

DSCF8909

Deze riem was ik vergeten te laten zien in de shoplog (OEPS). Hij komt ook van de New Yorker en heeft (dit wordt wel een beetje saai zo langzamerhand) ook een tribal print. Ik vind het een hele leuke riem, lekker vrolijk. Perfect dus voor de lente en zomer!

Deze riem kostte €6,95 bij de New Yorker

Hieronder staan nog de detailfoto’s die ik jullie had beloofd in het filmpje van de nagellak en de ringen. Zo kunnen jullie het hopelijk wat beter zien!

DSCF8908

DSCF8910

DSCF8911

DSCF8912

DSCF8914

Van welke nagellak wil jij graag de review zien?

You Might Also Like

vorig artikel
volgend artikel

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.