Shoplog: H&M en Only

11 december 2013 22 Comments

DSCF8638

Het begint kouder te worden en ik heb bijna geen warme truien en vesten meer. Tijd om te shoppen dus! Ik ging de stad in en kwam terug met een aantal leuke aankopen van de H&M en Only. Vandaag wil ik deze aan jullie laten zien. Benieuwd? Klik dan snel verder!

DSCF8611

DSCF8607

Bij de H&M kocht ik dit ontzettend leuke vest. Ik hou van dit soort losvallende vesten. Op het moment dat ik dit schrijf heb ik hem ook weer aan. En wat is die ontzettend lekker warm. De mouwen zijn strak, waardoor ze niet de hele tijd in de weg zitten, maar de rest van het vest valt los om je heen. Je kunt hem niet dicht doen maar je kunt hem wel heerlijk om je heen trekken. Ik heb gekozen voor deze zwart met groene versie, ze hadden hem ook in het zwart met wit, maar ik wil juist wat kleur in mijn kast hebben. Ook in de winter! En mijn god wat is dat moeilijk te vinden op het moment zeg!

Dit vest kostte € 29.95

DSCF8631

Ik kocht bij de H&M ook nog deze simpele zwarte skinny broek. Noem het slecht, maar ik had dus geen zwarte broek in mijn kast hangen. Aangezien ik de laatste tijd vaak merkte dat ik dit toch echt wel miste, besloot ik er een te kopen. De broeken van de H&M vind ik geweldig, omdat je niet vast zit aan de standaard S,M,L maten maar ze maten hebben die zowel de heupbreedte als de lengte van de pijpen benoemen. Ik heb namelijk altijd problemen met broeken, aangezien ik in verhouding hele brede heupen heb. Hierdoor zitten broeken perfect, behalve dat ze dan niet dicht kunnen, haha. Ik ben blij dat ik nu eindelijk een zwarte broek in mijn kast heb hangen. Dat is toch wel een van de standaard items die een vrouw moet hebben! Enige minpunt: je ziet er werkelijk alles op!

Deze broek kostte me € 19,95

DSCF8635

Als laatste  bij de H&M kocht ik een paar simpele topjes. 2 zwarte en 1 donkergroene. Bijna iedere keer dat ik bij de H&M ben neem ik er wel een paar mee. Ik ben echt jaren op zoek geweest naar het perfecte topje, en uiteindelijk zijn het deze geworden. Ze zitten mooi, laten je relatief slanker lijken en zijn lang genoeg. Dat laatste was bij mij meestal het probleem, ik vond de topjes meestal te kort. Daarom kocht ik ze een maat te groot zodat ze in de lengte goed zouden zijn, maar dan flubberden ze zo om je heen. Niet erg charmant dus. Deze zijn echt perfect. 1 tip: Koop ze een maat kleiner dan je normaal doet, dan zitten ze net wat mooier!

Ik betaalde per topje € 4,95

DSCF8613

DSCF8615

DSCF8618

DSCF8620

Dan nu de items van de Only. Ik kocht twee keer dezelfde trui, alleen dan in verschillende kleuren. Een paarse en een groene (op de foto’s lijk hij meer blauw, maar hij is echt groen). Zoals ik al eerder zei ben ik op zoek naar gekleurde kleding. Daarom was ik heel blij toen ik deze tegen kwam. Doordat er meerdere tinten van dezelfde kleur in de trui verwerkt zitten is die wat minder saai. Ook de rits op de achterkant geeft hem net iets extra’s. Ik heb de truien al een aantal keer aangehad en vind ze heerlijk zitten.

De truien kostten per stuk € 16,95

DSCF8621

Dan het laatste item, maar ook het item waar ik stiekem het blijst mee ben van allemaal. Deze sjaal kocht ik ook bij de Only. Ik zag hem hangen en was meteen verkocht. Wat een ontzettend gaaf ding! Je moet er van houden, maar ik vind hem persoonlijk echt ontzettend gaaf en heb er tot nu toe ook al veel leuke reacties op gekregen. Heerlijk warm, zeker in combinatie met een van de truien die ik hiervoor liet zien. Ja dit is echt een van mijn favoriete items geworden uit mijn kledingkast.

De sjaal kostte € 16,95

DSCF8637

En dat waren al mijn aankopen alweer. Ik ben overal heel erg blij mee en draag het dan ook met veel plezier. Nog steeds ben ik aan het kijken voor lekker warme kleding, maar dat is meer omdat ik gewoon van shoppen houd, haha.

Hebben jullie nog iets gekocht? Wat vinden jullie het leukste item?

22 Comments

 • Sale Shoplog | 29 januari 2014 at 07:41

  […] sale, kon ik het niet laten om hem te laten hangen. Hij lijkt wel een beetje op de truien die ik hier kocht. Ik kan gewoon geen genoeg krijgen van dit soort simpele truien. Ze zijn zo heerlijk […]

 • Collective Shoplog: Kerstvakantie | 8 januari 2014 at 06:03

  […] echt ontzettend leuk! En ook helemaal niet zo duur. Deze broek kwam ik tegen en hij paste! Zoals ik al eerder heb verteld is het bij mij nogal lastig om een goed passende broek te kopen. Ik ben er heel erg blij […]

 • NOTD: Dotted Green | 22 december 2013 at 06:27

  […] het voorjaar draag ik fellere kleurtjes. Ik vind dit echt een hele leuke combinatie. Zeker met mijn groene trui uit mijn shoplog van laatst is het een hele leuke […]

 • sharon 16 december 2013 at 10:03

  leuk! heerlijk zulke warme dingen, ik heb eindelijk ook warme comfy truien gevonden!!

  Liefs, Sharon

  • Irina 16 december 2013 at 14:44

   Leuk!
   Ja ik wil er eigenlijk nog veel meer, ze zitten gewoon zo heerlijk en kunnen bij iedere outfit!

 • Just-LitlleThings 15 december 2013 at 09:16

  Wauw wat een mooie kleding , je hebt echt smaak hihi .Die truien zien er echt SUPER uit ! x

  Misshien wil jij blog van de maand worden ? Neem een kijkje op mijn blog http://just-litllethings.blogspot.be

  • Irina 15 december 2013 at 09:57

   Dankjewel voor het compliment! Dat is echt heel erg lief (=
   Ja hoor ik doe graag mee (= Ik stuur je een mailtje (;

 • Tineke 13 december 2013 at 17:03

  Hele mooie aankopen, de truien en vesten zijn erg mooi! Wat heb jij een leuke blog, ik ben je meteen gaan volgen via bloglovin. Hopelijk neem je ook eens een kijkje op mijn blog.
  Liefs

  • Irina 13 december 2013 at 22:53

   Dankjewel voor het volgen!
   Jij hebt ook veel leuke jurkjes, haha. Leuke blog!

 • vanessa 13 december 2013 at 15:55

  Leuke vest zeg ! k geef 2 sleekpalletjes weg op mij blog , neem je een kijkje ? http://www.lifeofnessah.blogspot.nl

  • Irina 13 december 2013 at 22:56

   Ik heb gekeken, en het is een onwijs mooi pallet alleen ik zou het zelf nooit gebruiken (die kleuren zijn niet echt mijn ding, haha) dus ik geef iemand anders de kans (=
   Houd mijn blog in de gaten want bij 25 volgers op bloglovin’ houd ik ook een winactie!

 • Savannah - DREAMxLOVELY 13 december 2013 at 15:19

  Heeerlyke items voor de winter! lijken me heel erg fijn. Liefs, Savannah
  PS: doe je mee met mijn winactie? zou ik heel erg leuk vinden :)!

  • Irina 13 december 2013 at 22:54

   Ja ze zijn heerlijk warm en comfy!
   Sorry ik doe niet mee aan je winactie want ik heb de lakjes al! (ben een beetje een nagellak freak, hihi)
   Hou mijn blog in de gaten want bij de 25 volgers op bloglovin’ houd ik ook een winactie!

 • MBL (@MybeautifulLif_) 13 december 2013 at 11:58

  Hey super leuke trui!

  Groetjes MybeautifulLife

  • Irina 13 december 2013 at 12:02

   Dankje! Ik draag nu ook weer de paarse, haha. Zo heerlijk warm en comfy.

 • cookiesofhappines 12 december 2013 at 20:13

  Heej,

  Wat een leuke truien zeg!
  Ik wil niet zorgen voor spam maar op mijn blog http://www.cookiesofhappines.wordpress.com
  Is er een winactie begonnen deelnemen is heel simpel!
  Ik ben net zoals jou pas bezig en zou het fantastisch vinden als je me zou volgen ik volg je terug dan!
  Heel leuke blog trouwens

  • Irina 12 december 2013 at 20:39

   Wat leuk dat je ook aan het bloggen bent begonnen!
   Heb jij er ook zo’n plezier in?
   Je header is trouwens echt ontzettend gaaf!

   • cookiesofhappines 12 december 2013 at 20:46

    Ja ik vind het super leuk!
    Bedankt voor je complimentje!

    Lucy

 • Chantal Goenee 12 december 2013 at 13:51

  Oke het hoort niet echt hier, maar zou je me willen laten weten wat je leuk zou vinden om op mijn blog te lezen en te zien? Ik heb net een artikel geschreven met die vraag aan al mijn volgers en ik wil echt heel graag jouw feedback weten! (: ps. Ik ga binnenkort echt even naar die truien kijken!

  • Irina 12 december 2013 at 14:02

   Hee, natuurlijk wil ik dat doen!
   Medebloggers moeten elkaar helpen toch!
   Ik kijk vanavond thuis even, zit nu op school dus heb er niet echt tijd voor.
   Maar ik stuur je een berichtje!
   X

 • Chantal Goenee 11 december 2013 at 09:26

  Ik zag je artikel via Bloglovin op mijn mobiel vanmorgen en ik werd er bijna chagrijnig van dat ik niet gelijk kon reageren! Die truien móet ik echt hebben, wat zijn ze leuk zeg en daar kun je er ook nooit genoeg van hebben! Dus de twee truien vind ik de twee allerleukste items.

  • Irina 11 december 2013 at 09:34

   Aww dat is echt lief!
   Ja ik ben echt gek op dat soort comfy truien (=

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×