Shoplog | Forever 21, H&M en Primark

7 april 2015 3 Comments

IMG_0497

Vandaag heb ik dan eindelijk de shoplog voor jullie die ik al tijden geleden beloofd had! Ik plaatste een bestelling bij de Forever 21, ging langs de H&M voor een nieuwe high waisted broek en kocht een aantal leuke sieraden bij de Primark. Veel plezier met kijken!

Abboneer je hier op mijn youtube kanaal

3 Comments

 • Joanne 7 april 2015 at 13:51

  Hele leuke items!

 • Floor 7 april 2015 at 12:56

  Wat een leuke dingetjes heb je gekocht! 🙂

 • Danique 7 april 2015 at 07:10

  leuk irien!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×