Shoplog Forever 21 & Boohoo + WINACTIE

16 augustus 2015 3 Comments

shoplog

Afgelopen week kwamen er een aantal hele leuke pakketjes aan, en ik was meteen enthousiast over alle spulletjes die ik had besteld. Ik besloot dat ik deze week de shoplog gelijk online wilde zetten, dus hier is hij! Een shoplog met spulletjes van de Forever 21 en Boohoo waarbij ik ook nog een item aan jullie weg geef in een winactie! Kijk dus snel verder!

Alle items

Forever 21

Boohoo

top5

WINACTIE

 1. Abonneer op het youtube kanaal van Ordinary Odd
 2. Like de Facebook pagina van Ordinary Odd
 3. Reageer onder het Facebook bericht over deze winactie dat je mee doet!

3 Comments

 • Simone 21 augustus 2015 at 20:39

  Wat een prachtige kledingstukken en accessoires. Ik ben verliefd op de bikini en ketting. En de top om te winnen is zo heerlijk zomers. Ik heb meegedaan en alle ‘regels’ voltooid! 🙂

 • kim weernink 17 augustus 2015 at 17:40

  1.Abonneer op het youtube kanaal van Ordinary Odd
  2.Like de Facebook pagina van Ordinary Odd
  3.Reageer onder het Facebook bericht over deze winactie dat je mee doet!

  ik heb de 3 stappen gedaan

  mijn email Kimberly_alexandraa@live.nl

 • Joelle 16 augustus 2015 at 17:32

  Erg leuke win actie ! Ik doe zeker mee!

  ik ben geabonneerd op je youtube kanaal, ik heb je fb pagina geliked, en op het bericht gereageerd!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×