Shoplog Amsterdam & Kreta

1 november 2015 No Comments

Shoplog Amsterdam en Kreta

Op vakantie in Kreta had ik een aantal leuke spullen gekocht, maar ik vond het niet genoeg voor een shoplog. Toen ik vervolgens vorige week met een vriendin naar Amsterdam ging en daar ook een aantal leuke items kocht besloot ik dat ik van deze twee samen wel een leuke shoplog kon maken, dus vandaag laat ik die aan jullie zien! Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn Youtube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×