Shopbehoefte

10 maart 2015 1 Comment

IMG_0462

Herkennen jullie dat gevoel dat je niet lekker in je vel zit en het gevoel hebt dat lekker shoppen en geld uit geven het allemaal kan oplossen? Dat heb ik nu dus. Ik weet dat het niets (nouja, niet veel) doet voor het lekker in mijn vel zitten, maar ach jezelf verwennen is nooit erg toch?

Afgelopen week heb ik alweer een bestelling geplaatst bij de Forever 21. Jullie kunnen dus binnenkort zeker een shoplog verwachten! Ik heb een aantal items gekocht waar ik stiekem best nerveus over ben om ze ook daadwerkelijk te gaan dragen, maar wel ontzettend tof vind!

Mijn shopbehoefte is nog lang niet over, en ik heb dan ook nog iedere dag de behoefte om nog meer bestellingen te plaatsen of lekker de stad in te gaan. Jammer genoeg heb ik hier gewoon het geld en de tijd niet voor. Altijd weer jammer…

Iedere dag weheartit, lookbook en webshops afgaan dus maar. Hopen op een flink salaris komende maand, en dan kan ik weer wat bestellingen plaatsen!

1 Comment

 • Seline 10 maart 2015 at 08:22

  Ja ik herken het gevoel, als ik me rot voel ben ik ook altijd te vinden in het winkelcentrum haha 😉

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×