Shooten tussen de zonnebloemen & cozy at home // VLOG #27

Shooten tussen de zonnebloemen & cozy at home // VLOG #27

11 oktober 2022 No Comments

Tijd voor weer een nieuwe vlog! Ik geef je een kijkje achter de schermen terwijl ik druk bezig ben met het schieten van de laatste content voor mijn vakantie. Zo ga ik o.a. shooten tussen de zonnebloemen en maak het daarnaast cozy at home. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×