Shooten, pompoenboerderij & online LUSH event // WEEKVLOG #88

Shooten, pompoenboerderij & online LUSH event // WEEKVLOG #88

19 oktober 2020 No Comments

Het is maandag en dus ook weer tijd voor een nieuwe weekvlog! Deze week ging ik gezellig shooten met Kimberly in Leiden, reed samen met Danique naar Pompoenboerderij Onderdijk en had een online LUSH event rondom het nieuwe Beauty Sleep masker. Daarnaast holde ik voor het eerst mijn eigen Halloween pompoen uit en kocht ik heerlijke Halloween donuts. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn blog over body positivity, mental health, fashion, lifestyle en beauty, afgewisseld met travel en interieur. Hier vind je wekelijks meerdere artikelen en video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

×