Shooten met Samyra, me time & boekentips // WEEKVLOG #99

Shooten met Samyra, me time & boekentips // WEEKVLOG #99

18 januari 2021 No Comments

Het is weer maandag en dus ook weer tijd voor een nieuwe weekvlog! Afgelopen week begon ik mijn werk weer langzaam op te pakken waarbij ik o.a. gezellig ging shooten met Samyra. Daarnaast nam ik ook nog voldoende me time en geef jullie een aantal boekentips: ik heb het lezen namelijk weer helemaal herontdekt. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn blog over body positivity, mental health, fashion, lifestyle en beauty, afgewisseld met travel en interieur. Hier vind je wekelijks meerdere artikelen en video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×