Shooten met Samyra, me time & boekentips // WEEKVLOG #99

Shooten met Samyra, me time & boekentips // WEEKVLOG #99

18 januari 2021 No Comments

Het is weer maandag en dus ook weer tijd voor een nieuwe weekvlog! Afgelopen week begon ik mijn werk weer langzaam op te pakken waarbij ik o.a. gezellig ging shooten met Samyra. Daarnaast nam ik ook nog voldoende me time en geef jullie een aantal boekentips: ik heb het lezen namelijk weer helemaal herontdekt. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×