Shooten in Gouda & hoe ik om ga met corona

Shooten in Gouda & hoe ik om ga met corona

16 maart 2020 1 Comment

Het is weer maandag en dus ook weer tijd voor een nieuwe weekvlog! Afgelopen week ging ik gezellig een dagje shooten in Gouda met Marijn, waar ik natuurlijk echte Goudse stroopwafels kocht voor mijn moeder. Daarnaast bestelde ik een heel tof nieuw paar sneakers bij van Haren met flink wat korting, testte de nieuwe Kruidvat make up voor jullie uit en ik vertel je hoe ik op dit moment om ga met het coronavirus hier in Nederland. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

1 Comment

 • chucky1012 16 maart 2020 at 16:42

  TOP is Gouda 👌🏽
  Leuk dat je daar foto’s had gemaakt met je collega YouTuber.
  Hihihi mooie reactie van je mams van de stroopwafels.
  Toffe nieuwe sneakers 😍
  Leuke video.

  Een fijne dag 🙋‍♀️

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×