Shoeby shoplog: Shop or Flop

Shoeby shoplog: Shop or Flop

6 november 2020 No Comments

Vandaag heb ik weer een nieuwe Shop or Flop aflevering voor jullie waarbij ik een veel aangevraagde winkel test: Shoeby. Ik heb in totaal vier outfits besteld welke ik in deze video allemaal beoordeel op prijs-kwaliteit verhouding en size inclusivity. Kun je als curvy girl bij shoeby shoppen? Kijk snel mee!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn blog over body positivity, mental health, fashion, lifestyle en beauty, afgewisseld met travel en interieur. Hier vind je wekelijks meerdere artikelen en video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

×