Serious Talk & Mislukt Experiment // WEEKVLOG #8

19 april 2017 3 Comments

In deze nieuwe weekvlog neem ik jullie mee in mijn projectweek die ik afsluit met een gezellige filmdag samen met Joyce. Joyce doet ook een experiment met Mischa, wat niet helemaal gaat zoals ze had gehoopt en ik heb een serieus gesprek met jullie over zelfmoord naar aanleiding van de serie 13 Reasons Why. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

3 Comments

 • Ria 19 april 2017 at 14:00

  Leuk Vlog Irina! Gefelicityeerd met je 1600 abonnees! Wat een hoop zeg! En je tentamen gehaald, projectweek klaar – gefeliciteerd!

  Heel goed van je dat je het taboe rond zelfmoordgedachten wilt doorbreken. Daar had ik het pas ook met iemand over. Ze was verbaasd dat ze het me verteld had, want ze hield het altijd geheim… alsof je daar wat mee opschiet.

  Leuk experiment met Misha. Yojce is vast geen katten gewend, want een kat doet nooit wat wij willen…. als je haar in het vierkant wilt hebben moet je haar etensbakje daar neerzetten 🙂

  Ga zo door jo! Je doet het goed, anders had je niet zoveel abonnees 🙂

  • Irina 19 april 2017 at 16:25

   Joyce is ook opgegroeid met katten en heeft het ook met haar kat geprobeerd! Die deed het wel, haha.

   • Ria 19 april 2017 at 20:06

    Dan heeft Joyce een heel bijzondere kat 🙂

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×