September goals

1 september 2014 No Comments

Het is alweer september! Ik weet dat dit echt standaard gezegd wordt, maar wat is de tijd ontzettend snel gegaan! Mijn 3 maanden vakantie zijn gewoonweg voorbij en ik ga morgen beginnen met mijn vervolgopleiding. Deze maand wordt dus zeker spannend en het begin van een nieuwe fase in mijn leven, maar ik heb er ook heel erg veel zin in! Natuurlijk is het jammer dat de vakantie voorbij is, maar ik kan eindelijk een opleiding gaan doen die ik echt oprecht leuk vind! Maar goed, daarover heb ik het later nog wel een keer, voor nu: mijn doelen van de afgelopen maand en natuurlijk komende maand!

Mijn autotheorie examen halen

Met trots kan ik zeggen dat ik mijn theorie in 1 keer heb gehaald! Ik ben er echt heel erg blij mee want dat betekend dat ik nu alleen nog maar mijn praktijk hoef! Het gaat allemaal heel erg snel omdat ik in de vakantie redelijk veel lessen heb gehad, en lessen van 2 uur achter elkaar dus ik ga snel vooruit. Hopelijk kan ik dat volhouden met school, en heb ik binnen een paar maanden mijn rijbewijs!

Mijn kamer opruimen

Ik heb mijn kamer opgeruimd, en zelfs veranderd. Ik moet nog wel een deel doen, maar het grootste deel is gedaan. De opstelling heb ik veranderd, waardoor het voor mijn gevoel ruimer is geworden en ik ben er echt heel erg blij mee! Nu nog proberen mijn kamer opgeruimd te houden, want ik moet zeggen dat hoe rommelig ik ook ben, en hoe weinig ik altijd denk dat het me uitmaakt: ik vind een schone opgeruimde kamer toch wel ontzettend rustgevend en ik kan nu ook veel lekkerder relaxen dan hiervoor.

Genieten van het mooie weer

Jammer genoeg is het weer omgeslagen en lijkt het nu wel zo ongeveer herfst in Nederland. Aan het begin van augustus was het wel nog mooi weer en ben ik onder andere met mijn vriend naar Castlefest geweest (een festival bij de Keukenhof in Lisse) en ben ik lekker veel naar de manege geweest. Dus voor zover het mooi weer is geweest heb ik er wel van genoten, maar lang niet zo veel als dat ik van plan was geweest jammer genoeg. Dus ik denk dat dit doel half voltooid is? Haha.

Het sporten en gezonder eten en drinken volhouden

Dat is me gelukt! Ik eet en drink nog altijd gezond (met natuurlijk af en toe wat ongezonds tussendoor, want ook dat mag gewoon!) en ik sport nog regelmatig. Ik volg nu niet meer de kalender die Blogilates zelf maakt maar ik plan mijn eigen workouts in. Op die manier heb ik dit alvast kunnen oefenen voor het komende schooljaar, want dan heb ik ook echt niet iedere dag tijd voor 1 à 1,5 uur sporten per dag. Ook kan ik met trots zeggen dat ik de afgelopen maand mijn persoonlijke uitdaging heb gehaald in 1 keer: namelijk de 1000 squats challenge helemaal doen! Ik kon de dagen erna amper lopen van de spierpijn (wat heel handig was omdat ik juist die dagen veel moest lopen, haha) maar het was het zeker waard!

Regelmatig bloggen

Dit is me lang niet zo goed gelukt als dat ik had gehoopt. Ik weet niet waarom, maar ik kom er elke keer niet aan toe om te bloggen en wanneer ik een keer de tijd heb is al mijn inspiratie verdwenen of heb ik er niet de spullen voor. Ik wilde eigenlijk een hele ‘back to school’ serie doen, maar ik had gewoon echt niet de tijd om al mijn video ideeën uit te werken! Ik wil dit wel echt beter gaan kunnen, zeker straks in combinatie met school!

En dan nu is het tijd voor mijn doelen voor september! Aangezien deze maand het begin is van mijn nieuwe opleiding hebben mijn doelen daar ook mee te maken. Deze maand hoop ik gewoon echt mijn draai te vinden in deze nieuwe fase van mijn leven zonder de fijne dingen van nu te moeten opgeven.

Mijn draai vinden op mijn nieuwe school

Een nieuwe school waar ik de weg niet ken, de mensen niet ken en de opleiding niet ken: toch wel spannend. Ik heb er heel erg veel zin in en wil deze maand proberen me een beetje op mijn gemak te gaan voelen. Hopelijk maak ik snel vrienden en snap ik de logica van de school en de colleges snel. Ik hoop ook dat ik niet al te erg ga moeten wennen aan het niveau van de stof en de snelheid van de les, en dat ik daar anders deze maand aan gewend raak!

Gewend raken aan het vele reizen

Aangezien ik toch heb besloten nog niet op kamers te gaan zal ik elke dag lang in de trein moeten zitten. Dit betekend misschien wel vroeg uit bed (dat ligt aan mijn rooster dus laten we hopen dat het fijn wordt!) en laat thuis. Veel mensen uit mijn omgeving zeggen dat het me heel erg gaat tegenvallen, maar daar kom ik snel genoeg achter! Ik hoop in ieder geval deze maand gewend te raken aan het reizen, en straks met mijn duffe hoofd ook gewoon de goede trein in te stappen, haha.

Een goede balans zien te vinden tussen sporten, bloggen, school en werk

Aangezien ik het nu al lastig vind om regelmatig te bloggen wil ik gaan proberen om een goede balans te vinden tussen school, werk en mijn sporten en blog. Ik wil alles kunnen doen, en niets maar half maar ook nog gewoon lekker kunnen relaxen. Ik merk namelijk dat ik dat echt nodig heb om me goed te voelen!

Goed in mijn vel blijven zitten

Ik weet van mezelf dat ik al snel gestrest raak, en van stress word ik al snel ziek. Ik heb de afgelopen maand eindelijk een punt bereikt waarbij ik echt blij ben met mijn leven, en het gevoel heb dat ik geen anderen nodig heb om me goed te kunnen voelen. Dit is heel lang anders geweest, dus ik ben er echt heel erg blij mee. Ik wil dit natuurlijk graag zo houden, ook straks met school. Daarom wil ik straks proberen om ook tussen al die drukte in momenten voor mezelf te nemen, en af en toe mezelf gewoon even te verwennen. Al is het maar met een lekker broodje in de trein!

En dat waren dan alweer mijn doelen! Ik denk dat ik het de afgelopen maand best aardig heb gedaan, en ik ben heel erg benieuwd wat de komende maand me gaat brengen. Het is heel erg spannend, maar ik heb er ook echt heel erg veel zin in! Ik probeer jullie snel te updaten!

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×