September goals

31 augustus 2017 4 Comments

September is alweer bijna aangebroken wat betekend dat mijn zomervakantie toch echt aan zijn einde is gekomen. A.s. maandag 4 september begint het nieuwe schooljaar en begin ik alweer aan mijn tweede jaar Media, Informatie en Communicatie. Hoewel ik het een hele leuke opleiding vind moet ik zeggen dat ik toch wel weer op kijk tegen het schoolleven: vakantie en fulltime kunnen bloggen is nu eenmaal veel leuker! Hoe dan ook, vandaag is het weer tijd om mijn doelen voor de maand met jullie te bespreken.

Afgelopen maand : augustus

Ordinary Odd 2.0 afronden en online zetten
Zoals jullie weten is dit dik gelukt! Ordinary Odd 2.0 is uitgelopen op Irina Touw.nl en wat ben ik blij met het resultaat! Hoe blij ik ook was met al jullie enthousiaste reacties toen de site online kwam: heel veel liefde voor jullie! Inmiddels is het einde van de winactieweek alweer bijna in zicht, maar dat betekend natuurlijk niet dat Irina Touw.nl minder leuk gaat worden: ik ga mijn best doen om tijdens het schooljaar te blijven werken aan mijn blog en YouTube kanaal!

Collabs filmen
Jullie hebben afgelopen zondag al een collab kunnen zien die ik samen met Daniëlle opnam: we filmden de Sims 4 Challenge voor mijn kanaal en een gezellige make-up en kletsvideo voor dat van haar. Die video’s werden goed door jullie ontvangen: bedankt daarvoor! Naast deze collab met Daniëlle kan ik ook alvast verklappen dat er vanmiddag nog een collab aankomt met Joyce, dus houd mijn YouTube kanaal in de gaten!

Kleding verkopen via United Wardrobe
Dit doel is helaas minder goed gelukt: ik heb letterlijk geen enkel kledingstuk op de foto gezet waardoor ik nog altijd een leeg United Wardrobe profiel heb. Ik ben bang dat het me tijdens het schooljaar al helemaal niet gaat lukken dus ik denk dat ik de vuilniszakken met kleding die ik heb staan maar gewoon ga doneren: dan komt het alsnog goed terecht!

Genieten van mijn vakantie
Ook dit doel is me gelukt! Ik heb heerlijk genoten van mijn vakantie en heb alle leuke dingen die ik wilde doen ook daadwerkelijk gedaan. Castelefest, bloggersdate, hop-on-hop-off bus in Amsterdam: een leuke vakantie heb ik er zeker van weten te maken. En daarnaast heb ik simpelweg lekker veel tijd gehad voor mijn blog en YouTube kanaal: iets waar ik altijd blij van wordt.

September goals

Aankomende maand : september

Op zoek gaan naar een stageplek
Zoals ik al noemde gaat mijn tweede studiejaar aankomende maandag weer beginnen. Dit betekend dat ik ook stage moet gaan lopen! Natuurlijk heb ik het zoeken naar een stageplek weer flink lopen uitstellen, dus deze maand moet ik dit echt eens gaan doen. Voor 31 oktober moet alles geregeld zijn dus tijd om aan de bak te gaan. Ik ben benieuwd bij wat voor een bedrijf ik terecht ga komen: ik vind zoveel leuk.

Mijn draai weer vinden in het schoolritme
Na zo’n 2 maanden vakantie ben ik toch wel weer aardig uit het schoolritme, dus dit zal weer erg wennen worden. Daarnaast had ik vorig jaar een rooster waarbij ik binnen vier weken maar twee vakken had, vervolgens weer vier weken 2 vakken en dan de laatste week van het blok had ik een projectweek. Dit jaar is dit echter veranderd en heb ik weer blokken van 8-10 weken waarin ik zo’n 6 vakken volg. Even switchen, maar ik denk dat ik hier ook weer zo aan gewend ga zijn.

Uitzoeken hoe het zit met inschrijvingen bij de KvK met mijn blog
Zoals jullie misschien wel hebben gemerkt komen er de laatste tijd vaker samenwerkingen voorbij dan voorheen. Ik wil ze niet te veel maken omdat ik wel gewoon een persoonlijke blog wil houden, maar geld verdienen met mijn hobby is natuurlijk mooi meegenomen. Het liefst zou ik na mijn studie fulltime kunnen bloggen en hier van kunnen leven, dus het feit dat de betaalde opdrachten nu binnen komen is een goed teken. Hoeveel ik echter mag bijverdienen zonder btw af te dragen en dergelijke is me nog erg onduidelijk. Tijd om hier eens wat onderzoek naar te gaan doen!

Dat waren dan alweer mijn doelen voor september. Ik ben benieuwd hoe het tweede jaar van mijn opleiding me gaat bevallen. Ik begin met vakken zoals recht voor de creatieve industrie en mediaethiek: vakken waar ik niet bepaald om sta te springen maar natuurlijk wel erg nuttig zijn. Ook heb ik het vak mediapsychologie: dat lijkt me wel ontzettend interessant. We gaan het zien! Hebben jullie nog doelen voor de aankomende maand?

4 Comments

 • Robin 2 september 2017 at 16:31

  Veel succes met school! En vooral met het zoeken naar een stageplek.. Hoop dat je snel iets vind dat je leuk vind!

 • Johanne 31 augustus 2017 at 14:04

  Nu wilde ik heel behulpzaam zijn en je een link van een blog sturen waarin heel duidelijk staat over hoe en wat met bloggen en de KvK, maar ik ben natuurlijk weer vergeten waar ik dat heb gezien. Heel veel succes me je nieuwe schooljaar iig! Kan me voorstellen dat het weer even wennen gaat zijn.

  • Irina 31 augustus 2017 at 14:19

   Haha zo herkenbaar, ik raak dat soort linkjes ook altijd kwijt XD

 • Kim 31 augustus 2017 at 07:04

  Hele mooie doelen voor september om lekker rustig aan de slag te gaan in het nieuwe schooljaar. Succes met het vinden van een stage!!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×