September Goals

29 augustus 2016 6 Comments

September Goals

Augustus is alweer bijna voorbij en het nieuwe schooljaar gaat beginnen. Voor mij de eerste keer in 1,5 jaar dat ik weer echt naar school ga, dus deze maand wordt een heleboel wennen aan mijn ‘nieuwe leven’. Vandaag vertel ik je dan ook over mijn doelen voor september en ik vertel je hoe mijn doelen voor afgelopen maand zijn verlopen: zijn ze me gelukt? Kijk snel mee!

Afgelopen maand : augustus

Wennen aan mijn Macbook
Ik kocht in juli mijn Macbook Pro Retina 15 inch laptop en aangezien dit mijn eerste Apple computer was is dit toch wel heel erg wennen. Vandaar dat ik besloot om in augustus flink aan de slag te gaan met het ontdekken van het apparaat. Ik heb me ook voor een deel gefocust op het nieuwe bewerkingsprogramma dat ik nu heb voor mijn YouTube video’s en ik heb het idee dat ik dit alles wel redelijk onder de knie heb. Doel volbracht dus!

Genieten van mijn Londen trip
Dit doel is echt met gemak gelukt. Komende week komen de Londen vlogs online waarin ik jullie mee neem op stap. De eerste komt vanmiddag om 16:00 uur al online op YouTube dus neem vooral een kijkje! Ik heb het echt heel erg naar mijn zin gehad en ben ook ontzettend goed geslaagd met shoppen. Londen is echt een heerlijke stad, en hoewel dit alweer mijn vierde keer was hier blijft het geweldig.

Bedenken hoe ik Ordinary Odd wil gaan bijhouden naast mijn opleiding
Het was echt ontzettend lastig om te bedenken hoe ik het allemaal ga doen met Ordinary Odd wanneer ik zou gaan studeren, maar uiteindelijk heb ik toch de beslissing genomen. Hier kun je het artikel vinden waar ik uitgebreid vertel wat er gaat veranderen. Ook dit doel is dus gelukt!

September Goals

Aankomende maand : september

Wennen aan een nieuwe school en nieuwe opleiding
Dit is toch denk ik wel het belangrijkste doel voor aankomende maand: wennen aan het feit dat ik weer ga studeren. Na zo lang (1,5 jaar) niet te hebben gestudeerd zal het toch wel even wennen gaan worden, maar ook dat moet goed komen. Wennen aan een nieuwe school en opleiding moet je natuurlijk altijd, dus daar wil ik de tijd voor nemen. Zien weer in het studentenritme te komen.

Een goede balans zien te vinden voor school/werk/Brownie/Ordinary Odd
Hoewel ik al heb bedacht hoe het upload schema van Ordinary Odd er nu uit gaat zien zal het natuurlijk toch even wennen worden de eerste periode. Wanneer heb ik tijd voor Brownie? Wanneer heb ik tijd voor Ordinary Odd? Hoeveel kan ik nog werken naast school? Allemaal dingen die ik moet gaan uitzoeken. De tijd zal het leren!

6 Comments

 • hilde 29 augustus 2016 at 20:49

  Gaat je vast wel lukken!! Goed hoor om telkens van die doelen te stellen.

  • Irina 29 augustus 2016 at 21:14

   Ja ik vind het heel erg fijn werken! Zo voelt het alsof je aan het eind van de maand echt iets bereikt hebt ^^

 • Ria 29 augustus 2016 at 14:54

  Succes! Gaat je vast lukken. Als je maar niet teveel tegelijk wilt 🙂

  • Irina 29 augustus 2016 at 15:17

   Laat ik nu juist goed zijn in teveel willen doen xD

 • Maaike 29 augustus 2016 at 10:27

  Ik moet ook de komende dagen eerst weer wennen aan het feit dat ik school heb! Daarnaast heb ik nog twee bijbaantjes, dus ik ben benieuwd of ik dat allemaal vol kan houden

  • Irina 29 augustus 2016 at 14:33

   Ja dat heb ik dus ook! En voltijd studeren en een paard en een bijbaan en een blog met YouTube kanaal, haha.
   Veel succes! <3

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×