Selfcare tijdens je menstruatie

Selfcare tijdens je menstruatie

3 oktober 2022 No Comments

Vandaag heb ik een ander soort video voor je dan normaal, want ik neem je mee tijdens een dag tijdens mijn menstruatie en laat je zien wat ik zelf aan selfcare doe tijdens deze periode van de maand. Van veel thee en een warme kruik tot het proberen van period yoga en het gebruiken van menstruatie ondergoed. Ik neem je overal in mee. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

Deze video is een samenwerking

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×