Self love tips & omgaan met dieet reclames // REAL TALK #4

Self love tips & omgaan met dieet reclames // REAL TALK #4

17 januari 2020 1 Comment

Het is alweer tijd voor de vierde Real Talk aflevering. In deze serie beantwoord ik al jullie vragen rondom self love, body positivity en mental health. Dit keer geef ik o.a. tips om te beginnen met self love, vertel hoe ik omga met alle dieet reclames deze tijd van het jaar en geef tips hoe je complimentjes kunt accepteren. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

1 Comment

 • Suzanne 21 januari 2020 at 09:31

  Hele fijne tips!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×