Secret Life Of A Youtuber TAG

9 augustus 2015 No Comments

secret life of a youtuber

Het is weer zondag, wat betekend dat het weer tijd is voor een nieuwe video! Ik besloot om deze week in alle hitte mezelf speciaal voor jullie op te sluiten op mijn zolderkamer, om de Secret Life Of A Youtuber Tag voor jullie op te nemen. Ik heb het over mijn ervaringen met Youtube en vertel een paar ‘achter de schermen’ dingetjes. Veel kijkplezier!

Vergeet je niet te abonneren op mijn youtube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×