Schoenenstash mei 2016

25 mei 2016 1 Comment

Schoenenstash mei 2016

Vorig jaar heb ik al een keer een schoenenstash online gezet, maar wanneer ik die video nu terug kijk kan ik niet anders dan zuchten om hoe slecht gefilmd die video wel niet is. Hoog tijd voor een update dus! Ik heb in de tussentijd bovendien een aantal schoenen weggedaan en ook een aantal nieuwe paren erbij gekocht: veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

1 Comment

 • Marushi 26 mei 2016 at 19:24

  Dat is een aardige verzameling! Ik heb ook best veel schoenen van Van Haren! -x-

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×