Fashion, Video

Schoenenstash mei 2016

Schoenenstash mei 2016

Vorig jaar heb ik al een keer een schoenenstash online gezet, maar wanneer ik die video nu terug kijk kan ik niet anders dan zuchten om hoe slecht gefilmd die video wel niet is. Hoog tijd voor een update dus! Ik heb in de tussentijd bovendien een aantal schoenen weggedaan en ook een aantal nieuwe paren erbij gekocht: veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

You Might Also Like

vorig artikel
volgend artikel

1 Comment

  1. Reply
    Marushi
    26 mei 2016 at 19:24

    Dat is een aardige verzameling! Ik heb ook best veel schoenen van Van Haren! -x-
    Marushi onlangs geplaatst…MAC | Eyeshadow Temperature RisingMy Profile

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.