Travel, Video

Schildpadden spotten in Argostoli // VAKANTIEVLOG #3

In deze derde vakantievlog van dit jaar gaan wij richting Argostoli: de hoofdstad van Kefalonia. Hier hebben wij het geluk om een heleboel Caretta Caretta schildpadden te spotten in de haven. Daarnaast gaan we met een treintje door de stad, wat helaas een stuk minder leuk bleek te zijn dan het treintje dat we op Zakynthos namen. Heel veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn Youtube kanaal

You Might Also Like

vorig artikel
volgend artikel

3 Comment

 1. Reply
  Lieke van Veen
  3 augustus 2017 at 13:21

  Het lijkt me echt super leuk om schildpadden te spotten. Leuk dat je ook wat interessante weetjes verteld.
  Lieke van Veen onlangs geplaatst…Wat heb ik gekregen voor echte post is cool 4.0 ?My Profile

 2. Reply
  Ria
  2 augustus 2017 at 10:14

  Leuk vlog Irina, dacht wel even dat mijn PC kuren vertoonde, dat hij stotterde, maar je hebt gewoon een andere tune? Vlog kort maar krachtig. Daar houd ik van. En weinig herhalingen. Je word steeds beter!

  1. Reply
   Irina
   2 augustus 2017 at 11:47

   Ik heb inderdaad een speciale intro gemaakt voor mijn vakantievlogs πŸ˜‰

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.