Schildpadden spotten in Argostoli // VAKANTIEVLOG #3

2 augustus 2017 3 Comments

In deze derde vakantievlog van dit jaar gaan wij richting Argostoli: de hoofdstad van Kefalonia. Hier hebben wij het geluk om een heleboel Caretta Caretta schildpadden te spotten in de haven. Daarnaast gaan we met een treintje door de stad, wat helaas een stuk minder leuk bleek te zijn dan het treintje dat we op Zakynthos namen. Heel veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn Youtube kanaal

3 Comments

 • Lieke van Veen 3 augustus 2017 at 13:21

  Het lijkt me echt super leuk om schildpadden te spotten. Leuk dat je ook wat interessante weetjes verteld.

 • Ria 2 augustus 2017 at 10:14

  Leuk vlog Irina, dacht wel even dat mijn PC kuren vertoonde, dat hij stotterde, maar je hebt gewoon een andere tune? Vlog kort maar krachtig. Daar houd ik van. En weinig herhalingen. Je word steeds beter!

  • Irina 2 augustus 2017 at 11:47

   Ik heb inderdaad een speciale intro gemaakt voor mijn vakantievlogs 😉

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×