Tag

Save or Kill TAG

9 augustus 2016 8 Comments

Save or Kill TAG

Door medeblogster Hilde werd ik getagd om de Save or Kill TAG in te vullen, een TAG waarbij ik 10 verschillende dilemma’s moet oplossen die Hilde zelf voor me heeft samengesteld. Daarnaast verzin ik natuurlijk weer nieuwe vragen voor een aantal bloggers die ik zelf tag: lees je mee?

Hoe werkt deze TAG?

 • Bedank de blogger die jou heeft genomineerd.
 • Beantwoord de vragen, waarbij je steeds kiest tussen twee keuzes.
 • Nomineer een paar andere bloggers voor deze tag, vergeet link naar hun blog niet.
 • Maak een lijstje van ongeveer 10 keuzevragen voor de genomineerden.
 • Breng de genomineerden op de hoogte van hun nominatie.

Save or Kill TAG

Dilemma 1
Nooit meer foundation of nooit meer lipstick

Dat is een hele simpele: nooit meer foundation. Ik draag op dagelijkse basis eigenlijk nooit foundation, hooguit wat concealer. Ik heb van mezelf namelijk helemaal geen onzuivere huid, ik word alleen wel snel rood waardoor ik foundation eigenlijk alleen draag zodat mijn blush, bronzer en highlighter beter uitkomen, haha. Lipstick daarentegen vind ik echt prachtig en zou ik niet willen missen.

Dilemma 2
Koffie of thee

Nog een makkelijke: thee. Ik vind koffie zelf echt helemaal niet lekker, bij Starbucks vind ik de Frappuccino karamel wel lekker maar verder ook eigenlijk niet. Nee doe me dan maar een lekkere kop thee, maak je mee veel blijer mee.

Dilemma 3
Nooit meer Netflix of nooit meer naar de bioscoop

Oke, dat is wel een lastige. Er gaat eigenlijk nooit een dag voorbij waarop ik geen Netflix aanzet. Vrijwel iedere dag kijk ik wel een aflevering van een serie of een film. Toch zou ik het naar de bioscoop gaan ook niet willen missen: zo gezellig! Agh, dan maar wachten tot die nieuwe film op DVD uit komt en alle spoilers zien te ontlopen. Gezellig met een vriendin thuis Netflixen kan net zo leuk zijn als naar de bioscoop gaan!

Dilema 4
Grease of Dirty Dancing

Beide films heb ik gezien, maar ik vind Dirty Dancing toch een stuk leuker. Ik weet eigenlijk niet zo goed waarom, maar dat verhaal staat me meer aan. Die film heb ik ook echt al heel vaak gezien en het liedje ken ik natuurlijk woord voor woord uit mijn hoofd.

Dilemma 5
Elke dag minstens 5000 bezoekers of in 1x 10K op je Instagram

Dan ga ik toch voor de 5000 dagelijkse bezoekers op mijn blog. Daar ben ik nog laaang niet, haha. Het lijkt me veel fijner om te weten dat er iedere dag zoveel mensen terug komen voor mijn artikelen en filmpjes dan dat ik ineens heel veel Instagram volgers erbij heb waarvan ik niet weet waar ze vandaan komen. Die Instagram volgers groeien uiteindelijk toch vanzelf wanneer mijn blog-bezoekers blijven hangen, haha.

Save or Kill TAG

Dilemma 6
Harry Potter of The Hungergames

Jeetje ik wil niet kiezen! Ik ben opgegroeid met Harry Potter en wil nog altijd een keer alle boeken opnieuw gaan lezen. Maar toen die serie voorbij was is er nooit meer iets geweest wat ik zo leuk vond om te lezen en kijken als The Hungergames. Beide zou ik nooit meer willen missen. Als ik echt zou moeten kiezen zou ik denk ik maar een muntje opgooien, want anders kom ik er nooit uit.

Dilemma 7
Heel goed kunnen zingen of heel goed een muziek instrument kunnen bespelen

Ik denk dat ik dan toch liever een instrument zou willen kunnen bespelen. Lijkt me echt heel erg tof om dat te kunnen! En goed zingen, agh ik wil er toch niets mee gaan doen. Zingen onder de douche vind ik genoeg, en daarvoor hoeft het gelukkig niet goed te klinken, haha.

Dilemma 8
Nooit meer een boek lezen of nooit meer een film kijken?

Pff wat een keuzes! Hoewel ik eigenlijk vrijwel nooit de tijd neem om te lezen vind ik het wel echt heel erg leuk. Toch kijk ik vaker films dan dat ik boeken lees. Wanneer er een verfilming is van een boek vind ik wel meestal het boek leuker, haha. Ja, ik ga dan denk ik toch voor nooit meer films kijken. Hopelijk mogen series dan nog wel!

Dilemma 9
Winkelen of online shoppen?

Hoewel ik tegenwoordig het grootste deel van de dingen die ik koop online bestel, vind ik gewoon winkelen veel leuker. Vroeger vond ik passen verschrikkelijk, maar tegenwoordig vind ik dat gelukkig al een stuk minder erg. Daarnaast is winkelen vaak ook veel gezelliger want je doet het gezellig met een vriend(in). En in je eentje winkelen vind ik soms ook heerlijk: lekker heel erg lang kunnen doen over het passen en alle tijd van de wereld hebben om in jouw favoriete winkel door te brengen. Ja, dan ga ik toch echt voor winkelen.

Dilemma 10
Zomeravond in je tuin met een drankje of winteravond in de huiskamer met kaarsjes en thee

Dan ga ik zeker weten voor de zomeravond in de tuin. Heerlijk genieten van de zonsondergang en lekker bijpraten met vrienden of familie. De winter heeft ook zeker wel iets, maar dan vind ik het veel lekkerder om in mijn bed te kruipen met een goede serie en een beker warme chocolademelk. Ow, en lichtjes aan natuurlijk. Maar tussen deze twee kies ik toch echt voor de zomeravond met een drankje in de tuin!

Save or Kill TAG

De nominaties en hun dilemma’s

En dan is het nu tijd voor mijn nominaties en de dilemma’s die zij mogen gaan oplossen!

Joyce van Life of Joyce
Kristina van Krstna
Samantha van Samantha van der Leest
Bertina van All About Bertina

 1. Alleen nog maar bloggen of alleen nog maar YouTube filmpjes maken
 2. Nooit meer highlighter gebruiken of nooit meer mascara gebruiken
 3. Dieren begrijpen wat jij tegen ze zegt of jij begrijpt wat dieren zeggen
 4. Altijd goed licht hebben voor foto’s en video’s of meer dan genoeg tijd hebben voor je blog en YouTube kanaal
 5. Altijd nieuwe afleveringen hebben van je favoriete serie of altijd de nieuwste films gratis met goede kwaliteit kunnen kijken (legaal)
 6. Al je volgers en abonnees verliezen of al je artikelen en filmpjes verliezen
 7. Een enorme stash LUSH producten of een enorme stash MAC producten
 8. Nooit meer op stedentrip of nooit meer op zonvakantie
 9. Nooit meer vertraging met het openbaar vervoer of altijd gratis het vliegtuig mogen pakken
 10. Nooit meer Instagram of nooit meer YouTube

8 Comments

 • All About Bertina 22 augustus 2016 at 15:02

  Super leuk dat je mij genomineerd hebt. Zo te zien maak je het nog niet gemakkelijk.

  • Irina 22 augustus 2016 at 16:33

   Haha zeker niet! Ik ben benieuwd naar je antwoorden ^^

 • Ria 9 augustus 2016 at 18:17

  Leuk om te lezen welke keuzes je maakt 🙂

  Jouw vragen aan andere bloggers – oei! Daar gaan ze van zweten denk ik :_)

  • Irina 9 augustus 2016 at 18:36

   Dat is precies de bedoeling! Haha

 • hilde 9 augustus 2016 at 14:21

  Super leuk ingevuld Irina! Ik ben benieuwd wat anderen gaan invullen op jouw dilemma’s 🙂

 • Astrid 9 augustus 2016 at 07:16

  Leuk ingevuld! Ik zou ook zeker kiezen voor de zomeravond. We hebben er veel te weinig gehad!

  • Irina 9 augustus 2016 at 08:33

   Precies! Hopelijk krijgen we er nog een paar deze maand.

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×