Samenwerken

Wat leuk dat u interesse heeft in een samenwerking met mij en mijn blog. Ik sta hier zeker voor open. Op mijn blog komen onderwerpen zoals body positivity, mental health, fashion, lifestyle en beauty, afgewisseld met travel en interieur langs. Als uw bedrijf binnen één van deze categorieën valt kunt u mij natuurlijk een e-mail sturen via de contactpagina. Voor meer informatie over mijn blog kunt u terecht op de pagina Over deze blog.

Daarnaast kunnen bedrijven en PR-bureau’s mij vrijblijvend producten opsturen die binnen de onderwerpen van mijn blog vallen. Ik vind het erg leuk om nieuwe producten/ervaringen te ontdekken en deze met mijn volgers te delen. Ook word ik graag op uw perslijst gezet om op de hoogte te worden gehouden van nieuwe producten en ontwikkelingen.

Adverteren op mijn blog en social kanalen is ook mogelijk, ik sta open voor vragen en ideeën vanuit uw kant. Stuur mij gerust een e-mail zodat we kunnen kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Samenwerken

Deze bedrijven gingen je voor


MS Mode: Wij hebben al verschillende keren hele leuke collabs georganiseerd met Irina. Ze maakt hele mooie content, heeft leuke creatieve ideeën, stemt alles goed met je af en houdt zich altijd aan deadlines. Kortom, ze is een echte creatieve professional waarmee wij erg graag samenwerken. Nu én in de toekomst!


Omoda: Met Irina samenwerken betekent zorgen uit handen geven. Irina kan zelfstandig én commercieel nadenken en snapt daardoor aan de hand van een briefing meteen wat de opdrachtgever bedoelt.  Daarnaast heb je aan Irina meer dan een influencer die in opdracht werkt. Bij een goede match en verstandhouding is Irina bereid een stap extra te zetten en zich te ontpoppen tot echte ambassadeur. De droom van iedere opdrachtgever.


Treasure Label: Ik volg Irina al een tijdje en ben fan van haar oprechtheid, vrolijkheid en kleurrijke outfits! Daarnaast delen we dezelfde liefde voor (dieren)printjes, kortom: een perfecte match met mijn merk Treasure label! Irina ging de samenwerking heel professioneel en vol passie aan en heeft haar volgers op een enthousiaste manier kennis laten maken met mijn merk. De samenwerking verliep heel soepel en Irina doet altijd net een beetje extra. Super fijn, vooral voor startende / kleine ondernemers! Ik heb de samenwerking met Irina dan ook als super fijn ervaren en kan het iedereen aanbevelen!


CashbackPlaza: Via CashbackPlaza hebben we een goede samenwerking gehad met Irina Touw op haar Youtube channel. Op een hele duidelijke en natuurlijke manier heeft ze CashbackPlaza uitgelegd en bekend gemaakt onder haar kijkers. Irina heeft zich hierbij goed verdiept in CashbackPlaza, de samenwerking verliep erg prettig en soepel. Kortom: zeker een aanrader!


Boohoo: At boohoo we have worked with Irina on a number of collaborations over the past few years. She is a lovely & very friendly person to work with, always taking a very professional approach to outreaching, producing content & sending the work over afterwards. The content is always produced to an extremely high standard and we are always happy with the outcome. We love working with Irina! 


Box Surprises / By Jeems: Ik heb de samenwerkingen met Irina als heel fijn ervaren. Irina is één van de YouTubers/influencers die haar samenwerkingen oprecht en gepassioneerd aangaat. Als jonge ondernemer voelde ik gelijk een klik met Irina en had ik het gevoel dat ze echt met mij wilde samenwerken om mijn bedrijf meer bekendheid te geven en om haar enthousiasme met haar volgers te delen. Die oprechtheid en dat enthousiasme maakte voor mij de samenwerking met Irina enorm waardevol. Ik hoop nog veel meer fijne samenwerkingen met haar aan te mogen gaan. 


Hatsa: Irina weet precies welke content aansluit bij haar doelgroep. Ze is professioneel, reageert snel, en zit altijd vol met ideeën om de samenwerking een succes te maken.


Hoesjesdirect.nl: We hebben de samenwerking met Irina als ontzettend fijn ervaren. Het contact verliep vlekkeloos, en het eindresultaat voldeed aan al onze wensen. Irina stelt zich zeer professioneel op, en levert hele leuke artikelen met mooie foto’s. Een samenwerking met Irina is dus zeker aan te raden!


Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×