Sally Hansen – Sugar Fix

1 augustus 2016 10 Comments

Sally Hansen - Sugar Fix

Een tijdje terug vertelde ik jullie al dat ik een paar Miracle Gel nagellakjes van Sally Hansen had gescoord in de aanbieding. Ik liet het kleurtje Bare Dare hier al zien: die viel helaas tegen. Vandaag is het tijd voor de leuke blauwe kleur Sugar Fix. Bevalt deze me beter?

Sally Hansen - Sugar Fix

De verpakking van de nagellak is hetzelfde als van alle andere Miracle Gel nagellakjes: simpel maar strak. Zelf vind ik de verpakking wel mooi. Je weet meteen met welk kleurtje je te maken hebt en het nummer staat duidelijk vermeld. Het enige verbeterpunt dat ik kan bedenken is om ook de kleur op de bovenkant van de nagellak te zetten zodat je hem makkelijker kunt vinden in je stash.

Sally Hansen - Sugar Fix

En dit is Sugar fix op mijn nagels. De lak dekt met 2 laagjes volledig en droogt redelijk snel. Met de bijbehorende top coat uit de lijn geeft hij een prachtige glans en de kleur blijft bij mij met gemak een week mooi zitten. Nou blijft nagellak bij mij al snel lang zitten, dus wat dat betreft zijn mijn nagels niet het beste testmateriaal, haha.

De kleur zelf vind ik ontzettend mooi. Ik draag dit soort tinten heel erg graag in de zomer, en met het mooie weer dat we de afgelopen tijd hebben gehad droeg ik dit kleurtje dan ook met veel plezier.

Ja, met dit kleurtje ben ik wel heel erg blij. In tegenstelling tot Bare Dare dekt deze mooi en binnen 2 laagjes, waardoor de houdbaarheid ook veel beter is. Zeker een aanrader!

Sally Hansen Miracle Gel nagellak in de kleur Bare Dare kost €11,99

10 Comments

 • Hilde 1 augustus 2016 at 21:04

  Wat een toffe kleur! Super mooi. Ik heb nog nooit sally hansen geprobeerd, ben nieuwsgierig geworden.

  • Irina 1 augustus 2016 at 21:55

   Dankjewel! Draag hem ook met veel plezier ^^

 • Maaike 1 augustus 2016 at 14:47

  Ja top! Deze is zo mooi. Vind dit zelf ook een mooi kleurtje en had het geluk dat ie in een goodie bag zat.

  • Irina 1 augustus 2016 at 15:22

   Oew dat is echt geluk hebben!

 • Mariëlle 1 augustus 2016 at 13:14

  Wat een prachtige kleur staat je heel mooi! Ik vind de nagellak van Sally Hansen erg fijn! Leuk om te lezen dat jij er ook zo enthousiast over bent. Volgens mij is er een hype gaande want overal waar ik kom voor een andere kleur zijn deze nagellakjes uitverkocht:(

  • Irina 1 augustus 2016 at 14:02

   Aah balen! Ik heb er meerdere maar ze verschillen wel heel erg per kleur.

 • marleen@burgertrutjes 1 augustus 2016 at 12:33

  Wat een toffe kleur zeg! Ik hoor zulke wisselende verhalen over die lakjes!

  • Irina 1 augustus 2016 at 12:38

   Ja ik ook, en zelf merk ik ook echt verschil tussen de verschillende kleurtjes.

   • marleen@burgertrutjes 2 augustus 2016 at 10:09

    Gek is dat eigenlijk. Maar deze is echt héél mooi. Ik draag tegenwoordig eigenlijk alleen nog maar mn OPI nagellak.. omdat ik te lui ben om elke dag mn nagels te lakken en deze zo lekker lang blijft zitten, haha!

    • Irina 2 augustus 2016 at 20:01

     Haha snap ik. Deze blijft mij bij ook heel lang zitten! Maar dat doet Essie ook, haha.

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×