Sally Hansen – Street Flair

8 augustus 2016 12 Comments

Sally Hansen - Street Flair

Ik liet jullie laatst al de kleuren Bare Dare en Sugar Fix zien van de Sally Hansen Miracle Gel nagellak lijn. Vandaag is het de tijd voor een leuke paars/lila kleur: Street Flair. Tot nog toe was mijn mening over deze lakjes verschillend: hoe is die over deze nagellak? Is dit wel een mooi kleurtje?

Sally Hansen - Street Flair

De verpakking van de nagellak vind ik nog altijd mooi strak. De kleur is duidelijk en de naam staat ook nog eens bovenop de dop. Handig met zoeken in je stash dus. Het enige nadeel is dat je van bovenaf niet makkelijk kunt zien welke kleur het nu is wanneer je de kleurnamen niet weet te koppelen aan de kleurtjes. Verbeterpuntje voor Sally Hansen dus.

Sally Hansen - Street Flair

De kleur zelf is een paars/lila kleur. Geen vrolijk zomers kleurtje zoals ik jullie vorige week liet zien met Sugar Fix, maar alsnog een leuk kleurtje. De kleur dekt met twee laagjes en brengt makkelijk aan. Of ik het echt een heel erg leuk kleurtje vind? Dat valt tegen. Op de een of andere manier had ik hem meer pastel verwacht, en valt hij grauwer uit dan ik gehoopt had. Alsnog is het een fijne lak.

Al met al is het zeker wel een aanrader, en zal ik hem ook echt wel vaker uit de kast pakken. Toch denk ik dat dit eerder in de herfst en winter zal zijn, omdat ik in de lente en zomer liever voor een vrolijkere kleur ga.

Sally Hansen Miracle Gel nagellak kost €11,99 per stuk

12 Comments

 • Quirine 8 augustus 2016 at 19:34

  Ik vind het wel een mooie rustige kleur! Inderdaad niet heel zomers maar ach 🙂

  • Irina 8 augustus 2016 at 20:41

   Dat is het zeker ˆˆ

 • Mariska 8 augustus 2016 at 16:55

  Heeft ook wel iets weg van grijs. Vind het eigenlijk wel een heel mooie kleur! Niet per se zomers inderdaad maar dat vind ik ook niet zo belangrijk zolang het maar mooi is 🙂

 • Malu 8 augustus 2016 at 16:08

  oh wauw, net echte gel nagels! <3 🙂
  xx Malu

  MaluSwartjes.com | Fashion, Beauty, DIY & More.

  • Irina 8 augustus 2016 at 20:40

   Ja leuk he!

 • hilde 8 augustus 2016 at 09:57

  Ik zou deze ook meer voor het najaar gebruiken denk ik. Wel een mooi kwalitatief lakje volgens mij. Ik heb nog nooit iets van Sally hansen gebruikt, toch maar eens kijken in de winkel.

  • Irina 8 augustus 2016 at 11:08

   Zeker doen! De insta-dry topcoat gebruik ik al jaren ^^

 • Maaike 8 augustus 2016 at 09:54

  Ik ben echt dol op dit soort grauwe paarstinten. Ik vind hem erg mooi.

  • Irina 8 augustus 2016 at 11:08

   Is die zeker!

 • Floor 8 augustus 2016 at 09:54

  Ik snap wel dat je hem wat meer pastel verwacht had, had ik namelijk ook. Verder is het op zich wel een leuk kleurtje voor de winter 🙂

  • Irina 8 augustus 2016 at 11:08

   Precies! Anders dan verwacht maar nog altijd mooi ^^

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×