Sally Hansen nagellak - 206 One in a Melon

Sally Hansen nagellak – 206 One in a Melon

27 juli 2018 No Comments

Sinds een paar maanden schrijf ik af en toe een gastblog voor Beautytag, de blog van Claudia. Ik krijg hierbij producten van haar opgestuurd die ze graag een plekje wil geven op haar blog, maar zelf de tijd niet voor heeft om te reviewen. Af en toe stuurt ze nog een paar extra producten op die ik zelf mag houden en daaronder viel ook deze ontzettend leuke lak van Sally Hansen. Zodra ik het pakketje opende en dit lakje er tussen zag liggen werd ik enthousiast: wat een leuk zomerkleurtje! Vandaag laat ik hem aan je zien.

De verpakking van Sally Hansen – One in a Melon

Sally Hansen nagellakjes zijn eigenlijk allemaal op dezelfde manier vormgegeven: simpel maar stijlvol. De flacon is rechthoekig met aan de bovenkant afgeronde hoeken die verder lopen tot aan de dop. Deze begint onderaan met een zwart rubberen randje om hierna verder te gaan in een zilveren kleur. Het rubber zorgt ervoor dat de lak gemakkelijk te openen is en om de kleur makkelijk terug te kunnen vinden in je stash staat de naam van de kleur op de bovenkant van de dop. Hoe leuk is de naam overigens? One in a Melon: zo cute!

Sally Hansen nagellak - 206 One in a Melon

De werking van Sally Hansen – One in a Melon

Ik moet zeggen dat ik altijd een beetje gemengde gevoelens krijg van de lakjes van Sally Hansen. De kleuren die ze hebben vind ik namelijk echt geweldig, maar elke keer wanneer ik besluit een nieuwe lak van hen te proberen wordt ik geconfronteerd met de reden waarom ik lakjes van dit merk niet zo vaak draag: het borsteltje werkt totaal niet handig voor mijn nagels.

Ik heb redelijk smalle nagels en vooral mijn pink is dan ook echt een ramp om te lakken met dit borsteltje. Deze is namelijk eigenlijk net iets te breed, waardoor ik al snel naast mijn nagel lak. Daarnaast vind ik dat de lak redelijk dik is, en het daarmee moeilijk is om dunne laagjes aan te brengen. Wanneer je het kwastje niet goed langs de rand van het potje haalt voor het aanbrengen heb je dan ook al snel veel te veel product. En dat zorgt dan weer voor strepen.

Sally Hansen nagellak - 206 One in a Melon

Mijn conclusie over Sally Hansen – One in a Melon

Het aanbrengen van de lak is dus even een klus en hier moet ik echt de tijd voor nemen, maar wanneer de lak eenmaal zit is hij dit wel echt helemaal waard. Ik vind de kleur zo ontzettend leuk en ook echt prachtig staan bij mijn huidskleur. Normaal draag ik eigenlijk nooit roze nagellak, omdat ik mezelf al snel tuttig voel met zo’n kleurtje. Toch moet ik zeggen dat ik deze kleur echt heel erg leuk vind en vooral perfect voor de lente en zomer. Net als mijn andere Sally Hansen lakjes is de houdbaarheid ook weer prima: hij blijft met gemak een week mooi zitten. Overigens ook heel erg leuk voor op je tenen denk ik!

De Sally Hansen nagellak in 206 One in a Melon kost €10,14 en is hier te koop

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×