Sally Hansen Miracle Gel – 440 Dig Fig

13 januari 2017 4 Comments

Over het algemeen gebruik ik het liefste Essie nagellak, maar mijn moeder daarentegen is helemaal gek op de Miracle Gel nagellak lijn van Sally Hansen. Ik besloot één van haar lakjes een kans te geven: deze mooie rode kleur 440 Dig Fig. Vandaag laat ik hem aan je zien.

Sally Hansen Miracle Gel - 440 Dig Fig

De nagellak van Sally Hansen zit in een veel langwerpigere verpakking dan mijn Essie nagellakjes, maar ziet er wel strak en luxe uit. Het kwastje is veel groter dan dat ik gewend ben en ook de substantie is dikker. Een overeenkomst met Essie? Aan de bovenkant van de verpakking is de kleurnaam te vinden. Daarnaast staat hier ook dat dit ‘stap 1’ is. Stap 2 is namelijk de speciale Miracle Gel topcoat.

Sally Hansen Miracle Gel - 440 Dig Fig

Het aanbrengen op mijn nagels ging totaal niet vlekkeloos met deze nagellak. Het viel me op dat het kwastje niet netjes afgewerkt was: de ene kant liep rond af terwijl de andere kant gewoon vierkant was: niet handig. Ik heb dan ook best wel wat lopen knoeien tijdens het aanbrengen, iets wat me over het algemeen vrijwel niet gebeurt.

Daarnaast kun je zien dat er best wel wat deukjes in de lak zitten: dit komt doordat de substantie van deze lak dus redelijk dik is. Je kunt daardoor heel moeilijk dunne laagjes aanbrengen: iets wat zorgt dat de lak veel langzamer opdroogt. Wanneer je denkt dat de lak droog is, is hij dit eigenlijk nog niet waardoor je dit soort deukjes in je nagellak krijgt.

Jammer maar helaas, dit is het vierde lakje uit deze lijn van Sally Hansen dat ik heb geprobeerd en ook deze is het niet voor mij. De kleur is mooi en wanneer hij mooier en gemakkelijker had aangebracht had ik hem zeker vaker geprobeerd. Ik heb echter geen zin om iedere keer met een wattenstaafje de nagellak van mijn nagelriemen af te moeten halen en sommige nagels 5 keer opnieuw te lakken.

De Sally Hansen Miracle Gel nagellak in 440 Dig Fig kost €11,99 bij Kruidvat

4 Comments

 • Nicole 13 januari 2017 at 23:11

  Jammer dat hij niet helemaal fijn was. Ik heb vroeger toch vest vaak lakjes gebruik van deze lijn en bij mij waren ze altijd dikke prima.

  • Irina 14 januari 2017 at 09:06

   Ja mijn moeder vind ze ook heel fijn! Voor mij is het hem toch niet.

 • Elisa 13 januari 2017 at 16:25

  Mooi kleurtje, jammer dat ‘ie zo streaky aanbrengt! Ik blijf toch ook vooral Essie fan eigenlijk 🙂

  • Irina 13 januari 2017 at 18:13

   Ja ik blijf ook gek op Essie, haha!

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×