Sally Hansen – Bare Dare

14 juli 2016 16 Comments

Sally Hansen - Bare Dare

Sinds een tijdje heb ik een aantal Sally Hansen Miracle Gel nagellakjes in mijn bezit. Ik hoorde veel goede verhalen over deze lakjes, maar vond ze toch best prijzig. Toen ik er achter kwam dat ze in de aanbieding waren heb ik er 3 aangeschaft. Vandaag laat ik je de kleur Bare Dare zien: een lichte crèmekleur.

Sally Hansen - Bare Dare

De verpakking van de Sally Hansen Miracle Gel nagellak vind ik mooi. De huls is strak, en de kleur is meteen duidelijk.  Ook staat het kleurnummer op de bovenkant van de dop: wel zo handig wanneer je moet zoeken in je stash.

I Heart Makeup - Death By Chocolate palette

En dit is het kleurtje dan op mijn nagels. Ik val maar meteen met de deur in huis: ik ben er niet echt over te spreken. De kleur is mooi, maar toch iets te geel naar mijn smaak. Daarnaast heeft de lak 3 laagjes nodig voor een volledige dekking, waardoor hij heel langzaam droogt en al snel butsen vertoont. Kijk hierboven maar op mijn middelvinger: niet erg charmant.

Helaas, dit kleurtje is het niet voor mij. De andere twee kleurtjes die ik van het merk heb gekocht daarentegen vind ik een stuk mooier: daarover later meer. Wat mij betreft kun je Bare Dare dus beter laten staan.

Sally Hansen Miracle Gel nagellakjes kosten €11,99 per stuk

16 Comments

 • Eva 16 juli 2016 at 13:47

  Ik vind de houdbaarheid heel slecht van deze lakjes, of het is domme pech, ik heb er nu twee maar beide houden het nog geen 2 dagen chiploos uit.. Sommige normale lakjes blijven zelfs langer mooi. Maar er zitten wel hele toffe kleuren in de collectie, maar vind deze op je nagels ook niet zo mooi uitpakken inderdaad.

  • Irina 16 juli 2016 at 15:02

   Qua houdbaarheid vind ik ze prima! Nou blijven alle lakjes bij mij eigenlijk wel lang mooi, haha

 • Quinty 15 juli 2016 at 22:46

  Ik heb ook zo’n soort kleurtje en die dekt ook helemaal niet en daar ben ik niet echt tevreden over, maar dit komt ook omdat ik heel graag wil dat de kleur ook echt dekt en egaal op mijn nagel zit en misschien is de kleur daar niet voor geschikt. Maar toen heb ik nog 3 andere echte kleurtjes gekocht en die vind ik ook veel fijner. Daar ben ik juist helemaal tevreden over. Wel raar dat het kan verschillen per kleur als het toch hetzelfde merk is! 🙂

  • Irina 15 juli 2016 at 23:15

   Precies hetzelfde heb ik dus! De andere 2 kleurtjes die ik kocht (komen later online) vind ik wel ontzettend fijn!

 • Mariska 14 juli 2016 at 09:37

  Ah wat jammer! Hij leek me eerst nog best wel mooi.

  • Irina 14 juli 2016 at 11:47

   Dat dacht ik ook! Heel erg balen dus.

 • hilde 14 juli 2016 at 09:30

  Ik zou dit kleurtje ook niet snel kiezen. Ik heb vrij bleke handen en nude kleuren staan dan niet zo mooi vind ik. Ik ben benieuwd naar je andere kleurtjes!

  • Irina 14 juli 2016 at 11:48

   Het ligt er heel erg aan welke nude kleur. Een lichtbruin is wel heel mooi!

 • Anke 14 juli 2016 at 09:09

  Jammer dat de kleur je tegenviel…

  • Irina 14 juli 2016 at 11:47

   Tja, af en toe gebeurt dat helaas!

 • Floor 14 juli 2016 at 08:57

  Wat jammer dat hij niet zo is als je verwacht had! Ik heb eigenlijk nog nooit een nagellakje van dit merk geprobeerd..

  • Irina 14 juli 2016 at 08:58

   Ik ook niet, maar de andere 2 zijn gelukkig wel heel mooi! Komen binnenkort online ^^

 • Babs 14 juli 2016 at 08:19

  Dat is jammer.. lichte kleurtjes zijn vaak lastig op te brengen. Fijn artikel, zo weten wij in ieder geval dat we deze links moeten laten liggen!

  • Irina 14 juli 2016 at 08:58

   Deze zeker laten liggen, maar fellere kleurtjes zijn wel heel mooi van deze lijn ^^

 • Bente 14 juli 2016 at 08:17

  Jammer dat het je tegen valt! Ik heb van dit merk ook 3 lakjes, waaronder 1 topcoat. Ik vind ze wel erg fijn, behalve dat de topcoat nog wel eens wat kleur meeneemt. Wel handig en eerlijk artikel! x

  • Irina 14 juli 2016 at 08:59

   Ik heb 3 kleurtjes en 1 topcoat: de andere 2 vind ik erg fijn maar deze helaas niet.

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×